MENIU

Horosocop zilnic 21 mai. Ce zodii au azi noroc în dragoste

Horosocop zilnic 21 mai. Leii și Capricornii se pot îndrăgosti sau reîndrăgosti nebunește astăzi, dragostea fiind cel mai favorabil aspect al zilei pentru cele două zodii. Dacă vreți să aflați cum se descurcă și celelalte semne zodiacale, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Berbecii au probleme pe linie azi, iar răbdarea nu este una dintre virtuțile lor. Veștile pe care le primesc în a doua parte a zilei le agravează și mai mult situația, în timp ce în relațiile amoroase dau dovadă de multă încăpățânare.

TAUR

Taurii au mici probleme de sănătate, care se pot agrava dacă nu sunt tratate corespunzător. Astăzi, ei descoperă lucruri ascunse despre unele persoane apropiate și se grăbesc să le spună mai departe. Nu e o idee prea inspirată. Verifică-ți informațiile din trei surse, la fel ca jurnaliștii!

GEMENI

Gemenii primesc încredere din partea celor din jur și reușesc, prin atitudinea lor distrată, să o pună la îndoială. Pe nedrept. Cei născuți în această zodie își recapătă echilibrul rapid și își concentrează atenția asupra lucrurilor esențiale, iar rezultatul este o zi grozavă.

RAC

Racii profită de bunătatea astrelor, care favorizează azi câștigurile materiale importante. Cum le este obieciul, cei născuți în această zodie tind să exagereze și, în cele din urmă, ajung să fie dezamăgiți, însă șansele lor sunt acolo, trebuie doar să le apuce.

Horosocop zilnic 21 mai. Scorpionii se târguiesc

LEU

O zi care pare foarte plictisitoare în prima parte pentru Lei se va transforma într-una de ținut minte multă vreme. Cei născuți sub acest semn al horoscopului încep o idilă azi, sau, cei mai timizi dintre ei, doar o pun la cale azi. Minuțioși și dedicați, Leii vor avea câteva zile excelente în dragoste.

FECIOARĂ

Fecioarele provoacă tot felul de bătăi de cap în familie sau celor dragi. Sunt prost-dispuși. Au și motive să fie. Trec printr-o perioadă dificilă, mai ales la locul de muncă, iar refulările domestice sunt doar o manifestare a frustrărilor.

...............

Mari reduceri pe eMAG. Consultă întreaga ofertă AICI.

...............

BALANȚĂ

Balanțelor le lipsește atenția. Pot pierde sume de bani sau obiecte valoroase azi, doar pentru că sunt cu capul în nori. Chiar și așa, starea lor de spirit este la cote maxime, iar încrederea în forțele proprii nu încetează să crească nici astăzi.

SCORPION

Scorpionii vor să facă pace cu cei pe care i-au persecutat în ultima vreme, însă nu găsesc niciun fel de teren comun. Eșecul din negocieri le stârnește sentimente negative, care, dacă nu sunt ținute sub control, pot avea efecte pe măsură în perioada imediat următoare.

Horosocop zilnic 21 mai. Vărsătorii câștigă bani în plus

SĂGETĂTOR

Nu te implica în chestiuni importante! Săgetătorii au puțin timp la dispoziție azi pentru lucrurile care le fac plăcere, fiind prinși cu tot felul de chestiuni minore, dar care le consumă toată energia. Spre seară, o veste le aduce zâmbetul pe buze.

CAPRICORN

Capricornii sunt în căutarea unor aventuri romantice, mai mult sau mai puțin de durată, iar azi li se deschide prima ușă. E o oportunitate greu de ratat chiar și pentru cei mai puțin îndrăzneți. Eșecul este aproape exclus.

VĂRSĂTOR

Răbdarea este punctul forte al Vărsătorilor, care așteaptă tacticoși momentul potrivit pentru a acționa pe plan profesional. Cu toate că mulți se simt prea obosiți să facă față unor lupte de convingere, reușesc să iasă cu bine și să mai câștige unele fonduri suplimentare azi.

PEȘTI

Evită izbucnirile nervoase! Peștii sunt supuși la mult stres azi, însă trebuie să își mențină calmul pentru a depăși situația delicată. Îi macină și unele amintiri neplăcute. Sfatul unui prieten nu ar trebui neglijat.

Mai multe articole despre:
horoscop zilnic 21 mai