MENIU

Horosocop zilnic 20 mai. Care sunt cele mai descurcărețe zodii

Horosocop zilnic 20 mai. Peștii și Berbecii dau excelent din coate astăzi și reușesc să își facă viața mai plăcută. Dacă vrei să afli ce se întâmplă și cu celelalte zodii, citește acest horoscop zilnic.

BERBEC

Berbecii reușesc să aibă succes în cam tot ce fac azi, având o configurație astrală favorabilă. Se ivesc numeroase prilejuri de distracție, dar și de îmbunătățire a calității vieții. O zi senină și frumoasă pentru cei născuți în această zodie.

TAUR

Nu te grăbi, este timp pentru toate! Taurii sunt foarte impulsivi și atacă fără să își fac vreun plan. Strategia este foarte directă, însă și deficitară. Este nevoie de mai mult calm, chiar și când faci lucrurile mărunte.

GEMENI

Gemenii își petrec o mare parte a zilei trăncănind despre nimicuri. Par să fi uitat complet despre diplomație și abordează cele mai riscante subiecte în cele mai nepotrivite momente. Nesăbuința îi va costa în a doua parte a zilei.

RAC

O perioadă bună pentru Raci, însă foarte scurtă. Cei născuți sub acest semn al horoscopului își fac azi mari speranțe pe plan profesional și sentimental. Dacă la început, visele se vor împlini, spre seară tonul veștilor se schimbă și situația devine sumbră.

Horosocop zilnic 20 mai. Scorpionii cad pradă lingușelilor

LEU

Mici probleme emoționale îi sâcâie pe Lei astăzi. Sunt obosiți, mai ales pentru că amestecă utilul cu plăcutul. Nu sunt deloc eficienți și pierd mult timp fără să facă nimic. Este momentul să alegi un nou drum în viață, dar mai întâi trebuie să te odihnești puțin.

FECIOARĂ

Astăzi faci treburi prin casă, dar ai și multe lucruri de rezolvat. Fecioarele nu intră azi în polemici și se retrag din discuțiile tensionate fără să se supere. Au unele probleme în dragoste, însă nici în acest domeniu nu e bine să tragi concluzii pripite.

...............

Mari reduceri pe eMAG. Consultă întreaga ofertă AICI.

...............

BALANȚĂ

O zi fără griji pentru Balanțe, care se simt în siguranță pe toate planurile. Această relaxare va fi înlocuită de bucurie, după ce un câștig bănesc important va veni ”neinvitat” la ușa nativilor acestei zodii. Îi vei deschide?

SCORPION

Scorpionii, extrem de vanitoși, sunt mereu vulnerabili la lingușeli, dar azi cad în mai multe capcane. Sunt duși cu zăhărelul de ici-colo, iar toate obiectivele pe care le aveau la startul zilei se schimbă dramatic până la începutul serii.

Horosocop zilnic 20 mai. Vărsătorii își fac noi prieteni

SĂGETĂTOR

Azi vorbești cu prietenii la telefon, stabilești întâlniri și îi ajuți pe cei din jur să își rezolve câteva probleme urgente. Ai o indispoziție în ceea ce privește călătoriile mai lungi, dar și câteva mici probleme de sănătate. O zi foarte desă.

CAPRICORN

Capricornii urmăresc fel de fel de iluzii. Visători din fire ei caută cai verzi pe pereți într-un moment în care ar trebui să își apere agresiv interesele. Chiar și așa, nimic nu îi perturbă azi pe nativii acestei zodii, cărora nu le pasă decât de frumoasele lor vise.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii caută alianțe și prieteni noi. Sunt posibile și rupturi emoționale, mai ales în cuplu, unde discuțiile aprinse nu contenesc. Chiar și așa, comunicarea rămâne unul dintre punctele puternice ale celor născuți sub acest semn al horoscopului, iar soluțiile apar pe neașteptate.

PEȘTI

O perioadă foarte creativă pentru Pești, care par să își fi calibrat aparatul intelectual la parametrii optimi. Fac analize pragmatice și pertinente ale situațiilor pe care le întâlnesc și evită riscurile uriașe în multe dintre cazuri. Singurul dezavantaj este că sunt și destul de irascibili.

Mai multe articole despre:
horoscop zilnic