MENIU

HOROSCOPUL WEEKENDULUI. Probleme sentimentale pentru mai multe zodii

Horoscop 12 februarie. Bucurie mare pentru această zodie! Mai sperai la asta?

HOROSCOP WEEKEND. Nativii din zodia Taur îşi rezolvă, sâmbătă, problemele sentimentale, cu ajutorul unei persoane cu mai multă experienţă. În schimb, vărsătorii ar putea să aibă mici conflicte în weekend cu persoana iubită.

HOROSCOPUL WEEKENDULUI potrivit eastrolog.ro:

HOROSCOPUL ZILEI. Sâmbătă, 13 februarie

TAUR - Aveti ocazia sa rezolvati o problema sentimentala, cu ajutorul unei rude mai in varsta. Pentru aceasta, trebuie sa aveti incredere si sa va temperati orgoliul. Dupa-amiaza s-ar putea sa aflati ca o cunostinta s-a imbolnavit si sa fiti nevoit sa va schimbati programul.

BERBEC - Va indispune un esec in afaceri sau o colaborare care se incheie prost. In ultima vreme, aveti impresia ca nu va reuseste nimic si ca toate va sunt potrivnice. Nu mai fiti atat de pesimist! Ar fi bine sa va relaxati mai mult.

GEMENI - Nici nu ati terminat bine o lucrare importanta si deja va ganditi sa incepeti alta, spre nemultumirea intregii familii. Va sfatuim sa nu exagerati cu munca. Acordati-le mai multa atentie celor apropiati! Ar fi bine sa recuperati orele de somn pe care le-ati pierdut in ultima vreme.

RAC - S-ar putea sa ratati un obiectiv important si sa deveniti irascibil.  Va sfatuim sa nu va descarcati nervii pe familie. Mai bine cautati cauzele esecului. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.

LEU - Este posibil sa aveti mici divergente cu partenerul de viata, care va reproseaza lipsa de afectivitate si ca acordati afacerilor prea multa importanta. Nu incercati sa obtineti bani prin orice mijloace! Va sfatuim sa nu neglijati odihna si relaxarea.

FECIOARĂ - Aveti sentimentul ca un partener de afaceri incearca sa va traga pe sfoara si sunteti pus pe cearta. Va sfatuim sa discutati calm, pana lamuriti situatia.Spre seara va viziteaza un prieten apropiat, care reuseste sa va redea buna dispozitie.

BALANŢĂ - Va confruntati cu dificultati pe plan sentimental si sunteti nevoit sa luati o decizie importanta. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Munca din ultima vreme isi arata rezultatele. Incep sa apara satisfactiile materiale. Evitati speculatiile!

SCORPION - S-ar putea sa plecati intr-o calatorie. Puteti fi optimist, totul va decurge conform planurilor. Relatiile cu prietenii sunt foarte bune. Este posibil ca partenerul de viata sa se supere daca refuzati ajutorul unei rude. Fiti mai diplomat!

SĂGETĂTOR - Aveti ocazia sa intrati intr-o afacere, dar va sfatuim sa nu va grabiti. S-ar putea sa fiti confuz si sa nu luati decizii inspirate. Aveti sanse de reusita daca va stapaniti impulsivitatea si dati dovada de rabdare.

CAPRICORN - Din cauza dificultatilor financiare, nu va simtiti in largul dumneavoastra. Evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca se poate ajunge la certuri! Va puteti baza pe intuitie.

VĂRSĂTOR - S-ar putea sa va certati cu partenerul de viata, pentru ca refuzati sa mergeti in vizita la rude. Se pare ca nu aveti succes nici in afaceri. In aceasta conjunctura nefavorabila, va sfatuim sa va pastrati calmul si sa incercati sa va relaxati.Evitati speculatiile financiare!

PEŞTI - Schimbarile de la locul de munca va nemultumesc. Va recomandam sa va stapaniti nervozitatea, pentru ca riscati sa complicati situatia si mai mult. O ruda mai in varsta incearca sa-si impuna punctul de vedere. Va sta in putere sa evitati un conflict. Incercati sa va odihniti mai mult!

HOROSCOPUL ZILEI. Duminică, 14 februarie

TAUR - Daca vi se ofera ocazia sa plecati intr-o excursie impreuna cu persoana iubita, ar fi bine sa nu stati mult pe ganduri. Oricum, ar fi bine sa faceti ceva pentru relatiile sentimentale.Va sfatuim sa nu va ocupati astazi de afaceri, pentru ca s-ar putea sa va loviti de lipsa de corectitudine a partenerilor. Puteti sa va bazati pe intuitie.

BERBEC - Aveti o mare putere de convingere si relatiile cu cei din jur sunt excelente. Puteti sa negociati contracte sau sa semnati acte oficiale.Va recomandam sa aveti rabdare si sa nu incercati sa obtineti castiguri imediate. Fiti atent cum discutati cu o femeie si nu faceti glume riscante!

GEMENI - Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii. Aveti sanse sa rezolvati o problema de familie. Sunteti entuziast si doriti sa incepeti o lucrare planificata mai demult. Daca intampinati dificultati, va sfatuim sa apelati la o persoana mai in varsta.

RAC - Nu aveti o clipa de ragaz, dar reusiti sa terminati tot ce v-ati propus, gratie unor idei originale. Va sfatuim profitati de aceasta conjunctura favorabila, dar cu masura. Nu neglijati odihna! Persoana iubita va apreciaza initiativele si va sustine. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu rudele.

LEU - Cei din jur va apreciaza seriozitatea si va cer sfatul. Este o zi buna pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine sa profitati de aceasta perioada, in care aveti un randament deosebit. Va sfatuim sa nu neglijati persoana iubita.

FECIOARĂ - Dimineata plecati intr-o calatorie in interes personal, care va apropie mai mult de persoana iubita. Pe drum, faceti cunostinta cu o persoana dispusa sa va dea sfaturi pentru afaceri. Aveti grija sa nu faceti nici o promisiune daca nu sunteti sigur ca va puteti tine de cuvant! Va sfatuim sa nu uitati de odihna.

BALANŢĂ - Aveti succes in toate activitatile legate de camin si va intelegeti foarte bine cu familia. Sunteti bine dispus si comunicati cu mare usurinta. Puteti rezolva chiar probleme ale celor din jur. Va sfatuim sa nu neglijati sfaturile unei femei.

SCORPION - Este posibil ca persoana iubita va faca un cadou deosebit, cu care va impresioneaza. Dupa-amiaza trebuie sa luati o decizie importanta in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Va recomandam sa va ascultati intuitia. S-ar putea ca prietenii sa va invite intr-o excursie.

SĂGETĂTOR - Recunoasteti ca va preocupa excesiv propria persoana! Va sfatuim sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale. Ar fi bine sa amanati activitatile importante pentru alta data. V-ar prinde bine o iesire impreuna cu persoana iubita. Va sfatuim sa nu va stresati din cauza carierei mai mult decat este cazul.

CAPRICORN - Munca din ultima perioada incepe sa isi arate roadele. Aveti satisfactii pe plan social si financiar. Va puteti asigura succesul in continuare prin rigurozitatea si seriozitatea care va caracterizeaza. Va recomandam sa fiti mai prudent in relatiile sentimentale. Acordati mai multa atentie problemelor persoanei iubite!

VĂRSĂTOR - Sunteti hotarat sa va asumati noi responsabilitati. Conjunctura este favorabila activitatilor intelectuale. Aveti ocazia sa va afirmati. Cei din jur - si in special o persoana de sex opus - nu pot sa nu va remarce farmecul.Va sfatuim sa fiti prudent.

PEŞTI - Sunt favorizate relatiile cu prietenii si cu rudele. Dimineata, va intalniti cu o persoana pe care o apreciati si cu care nu v-ati vazut de multa vreme. Puteti sa rezolvati probleme familiale indelung amanate. Va recomandam sa tineti seama de sfaturile celor cu experienta.