MENIU

HOROSCOPUL weekendului 8-9 februarie

HOROSCOPUL weekendului 8-9 februarie

HOROSCOP DE WEEKEND. Descoperă ce-ți rezervă astrele în weekendul 8-9 februarie:

HOROSCOP BERBEC

Pe parcursul acestui weekend, vei simți dorința și nevoia de a-ți întări relația în care ești implicată. Vestea unui câștig financiar nesperat te va stimula să faci un lucru pe care ți l-ai dorit de mult, dar pe care nu ți l-ai permis până acum. S-ar putea să te decizi să lucrezi sâmbătă și duminică dacă ai de predat un proiect important săptămâna viitoare. Drept urmare, rezistența ta fizică va fi scăzută și este esențial să te alimentezi într-un mod sănătos.

HOROSCOP TAUR

Va fi un weekend favorabil din punct de vedere financiar. Există riscul ca persoanelor apropiate să li se pare că te comporți într-un mod îngâmfat, oricât de umilă ai fi în realitate. Pe plan amoros, vei avea impresia că iubitul sau partenerul tău nu te înțelege și nu-ți arată suficientă afecțiune.

HOROSCOP GEMENI

Te poți aștepta să ai noroc weekendul acesta în orice activitate pe care vei decide să o desfășori. Trebuie să fii prudentă în ceea ce privește o prietenă cu care îți vei petrece una dintre zile, pentru că te poți aștepta la o surpriză neplăcută din partea ei. Nu te lăuda foarte tare, chiar dacă ai cu ce, pentru că riști să stârnești invidia unei persoane.

HOROSCOP RAC

Dacă ambițiile tale nu sunt utopice, există mari șanse să ți le îndeplinești weekendul acesta. Există mari șanse ca sentimentele pe care le ai pentru partenerul tău să renască. Duminică, există riscul să te enervezi dacă vei merge la cumpărături, din cauza unei achiziții total neinspirate pe care o vei identifica abia după ce vei ajunge acasă.

HOROSCOP LEU

Starea ta de sănătate va fi bună în general, însă există riscul ca o mică problemă să-ți dea unele bătăi de cap. Există posibilitatea să-ți “cadă” o sumă de bani neașteptată, fapt care-ți va genera o stare de relaxare. Pe plan amoros vei avea parte de weekend minunat, pentru că iubitul tău îți va acorda atenția și afecțiunea de care ai nevoie. Dacă ai frați sau surori, există riscul să te cerți cu ei.

HOROSCOP FECIOARĂ

Dacă ești singură, ai mari șanse să întâlnești un bărbat de care te vei îndrăgosti repede. Probabil că o relație nu va dura, însă îți va oferi o satisfacție imensă. Vei avea noroc pe plan financiar, așa că este o idee bună să faci o investiție dacă dispui de fonduri de rezervă. Există riscul să apară un conflict domestic, cel mai probabil cauzat de o mică greșeală făcută de tine.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro