MENIU

Horoscopul vacanţei de Sărbători

Te simţi uşor indispusă din pricina stresului sau eşti nerăbdătoare să îţi revezi familia de Crăciun? Oricum ar fi, astrele au de-a face cu dispoziţia ta din această perioadă a anului, motiv pentru care e bine să le iei în serios! Iată cum se vor alinia planetele pentru tine în funcţie de zodie! 

Berbec

Ai început deja să simţi spiritul vacanţei alături de prietenii pe care îi vezi în mod constant şi alături de care petreci. Pe toată durata Sărbătorilor de iarnă, te vei simţi plină de energie şi îţi vei dori să faci cât mai multe excursii. Ai grijă la accidente!

Taur

Prea multă agitaţie îţi va transforma luna decembrie într-o adevărată vâltoare. Încearcă să te mai şi odihneşti, dacă nu vrei să ţi se facă rău fix în Ajunul Crăciunului. Ai mai multă grijă de tine şi lasă lucrurile să vină de la sine, fără să le planifici, dacă nu vrei să fii dezamăgită de Sărbători.

Gemeni

În vacanţa aceasta, vei ignora toate propunerile de petreceri în locuri luxoase în favoarea tradiţionalului. Deşi nu îţi stă în caracter, anul acesta preferi să îl închei alături de părinţi şi bunici, care te vor ajuta să îţi aduci aminte de perioada copilăriei.

Află ce-ți rezervă astrele în perioada sărbătorilor pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe articole despre:
Sărbători horoscop zodii