MENIU

Horoscopul săptămânii 28 iulie - 3 august 2017

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea săptămână!

Berbec

Încearcă să cuantifice sau să facă un bilanţ. Cele care au ignorat problemele de sănătate, în special cele cardiovasculare, pot avea probleme serioase. Chiar dacă relaţional vor lua decizii irevocabile, nu înseamnă că nu vor cunoaşte fericirea sau nu vor mai încerca să intre în vreo relaţie, din contră.

Taur

Afectiv, lucrurile sunt pe drumul cel bun. Nu le place să vorbească despre sentimentele lor, dar te fac să te simţi iubit. Comunicarea este deficitară, iar ceea ce spun dă impresia că nu lasă loc de întors. Ar putea avea şansa schimbării locului de muncă. Nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele. Totuşi, unele probleme de sănătate necesită cheltuieli şi o vor face.
    

Gemeni

Chiar dacă orgoliul le este încă „şifonat“, vor uita totul atunci când li se va propune schimbarea vieţii lor, într-un nou domeniu în care se vor descurca foarte bine. Nu ştiu să-şi exprime sentimentele şi fac gafe, din acest punct de vedere. Profesional, lucrurile merg din ce în ce mai bine. Se înţeleg cu persoanele mai în vârstă care ştiu cum să le ia sau ce să le ceară să facă. S-ar putea confrunta cu o serie de probleme digestive.

Rac

Doresc multe lucruri dar trece mult timp până când le vor realiza. Trebuie să se concentreze pe necesitățile imediate şi să-şi creeze o listă de priorităţi. Emoţiile pe care le trăiesc le fac în această săptămână colege de muncă greu de suportat. Chiar şi pentru cei din familie sunt greu de înţeles. Stau destul de prost capitolul resurse interioare.

Leu

Pragmatice şi atente la fiecare mişcare financiară din zonă, au grijă să-şi găsească cel puţin o poziţie bună. Să analizeze lucrurile în profunzime, pentru că, de multe ori, ceea ce vedem este înşelător. Bonomia cu care i-au obişnuit pe ceilalți va reveni  în relaţia cu familia şi la serviciu. La capitolul iubire ori le merge din plin, ori nu le preocupă momentan subiectul. Profesional, răbdarea lor va da roade nebănuite.

Află ce le-au pregătit astrele celorlalte zodii pe clickpentrufemei.ro.

 

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop