MENIU

HOROSCOPUL săptămânii 24 februarie – 2 martie

HOROSCOPUL săptămânii 24 februarie – 2 martie

HOROSCOP - Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 24 februarie – 2 martie:

HOROSCOP BERBEC

Vei fi într-o formă fizică excelentă și vei pune mare preț pe înfățișarea ta. Vei avea idei bune și te vei pricepe de minune să le pui în practică. Împotrivește-te tendinței de a face tot pe cont propriu și acceptă ajutorul celor care ți-l oferă. Pe plan amoros, vei fi departe de a gândi obiectiv și de a te comporta echilibrat. Drept urmare, există riscul să ai unele conflicte destul de urâte cu partenerul tău.

HOROSCOP TAUR

Persoanele din anturajul tău se vor dovedi a fi agresive și impertinente, spre dezamăgirea ta. Vei avea impresia că unele persoane apropiate sunt mereu puse pe harță și caută să te provoace, așa că îți va fi greu să îți păstrezi calmul. Vei fi predispusă să flirtezi foarte mult săptămâna aceasta și nu vei spune nu bârfelor și discuțiilor superficiale. Pe plan profesional, vei face tot posibilul pentru a obține o funcție de conducere și există mari șanse de reușită, pentru că te bucuri de o conjunctură astrală favorabilă.

HOROSCOP GEMENI

Vei fi predispusă unei stări de deznădejde și de pesimism, iar cea mai bună soluție pentru a te feri de ea este să fii obiectivă și rațională. Pe plan amoros, nu forța lucrurile, ci ai încredere că se vor schimba în bine. Încearcă să fii mai flexibilă în relația cu ceilalți, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Amintește-ți că toată lumea mai greșește.

HOROSCOP RAC

Climatul sentimental va fi atât exploziv, cât și delicat. Când vine vorba de dragoste, nu vei ezita să te arunci cu capul înainte. Există riscul unui dezechilibru pe plan nervos. Într-una din seri, îți va face mare plăcere să depeni amintiri din adolescență alături de o prietenă veche de-a ta. În ceea ce privește viața profesională, te vei simți perfect sigură de valoarea și de meritele tale.

HOROSCOP LEU

Vei ști cum să transformi elementele negative ale personalității tale în lucruri pozitive. Dacă îți dorești să-ți întemeiezi o familie, ar putea fi o săptămână bună pentru a face progrese înspre visul tău. Dacă vei gândi la o scară mult prea largă, există riscul să fii strivită de ambițiile tale nemăsurate. Încearcă să cheltuiești mai puțin, pentru că iubitul tău s-ar putea supăra din cauză că ești mână spartă.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro