MENIU

Horoscopul săptămânii 20-26 ianuarie

Horoscopul săptămânii 20-26 ianuarie

Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 20-26 ianuarie:

Săgetător

Există șansa să obții o realizare importantă alături de câteva prietene. Conjunctura astrală îți va oferi sprijinul necesar pentru a-ți îndeplini dorințele. Simțul tău critic este la cote maxime, așa că ai grijă să nu-ți pui în pericol relația din cauza lui. Este de preferat să amâni cu câteva zile demersurile care vizează obținerea unei noi slujbe sau unui împrumut.

Capricorn

Vei simți dorința de a seduce pe cineva și nevoia de a te simți atrăgătoare. Este posibil să-ți descoperi o nouă pasiune, căreia îi vei acorda o mare parte din timpul tău liber. Este posibil să fii tentată să faci unele schimbări în ceea ce privește viața ta casnică, iar pe plan profesional nu vei fi imună în fața unor dificultăți.

Vărsător

Ai avut până acum unele dificultăți în a-ți face prietene adevărate, așa că dacă ți se va ivi ocazia de a te apropia de o amică, nu vei sta prea mult pe gânduri. Vei fi extrem de motivată în a-ți atinge obiectivele profesionale, dar vei avea un temperament mai vulcanic decât de obicei. Pentru că te lași purtată de val și nu prea obișnuiești să-ți treci spusele și faptele prin filtrul rațiunii, există riscul să faci o gafă pe plan amoros.

Pești

Vei fi foarte optimistă săptămâna aceasta, probabil și pentru că te vei bucura din plin de sprijinul și afecțiunea partenerului tău și prietenelor tale cele mai bune. Totul ți se va părea ușor, frumos și îmbucurător. Dacă ai copii, există riscul să nu fii pe aceeași lungime de undă cu ei, iar asta te va îngrijora puternic. Nu e nevoie să faci eforturi disperate, pentru că lucrurile se vor aranja în cele din urmă de la sine.

Citește predicțiile pentru restul zodiilor pe Fabuloase.ro