MENIU

HOROSCOPUL săptămânii 17-23 februarie

HOROSCOPUL săptămânii 17-23 februarie

HOROSCOP - Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 17-23 februarie:

HOROSCOP FECIOARĂ

Va fi o săptămână grozavă pe plan amoros. Totuși, dacă unele lucruri nu vor merge așa cum te aștepți, încearcă să identifici adevăratele probleme. Climatul astral îți va aduce unele avantaje pe plan financiar, fie că vei reuși să scapi de o datorie mai veche sau să intri în posesia unei surse neașteptate de bani. Vei fi ocupată și nu vei reuși să-ți petreci cât timp ți-ai dori alături de iubitul tău, iar asta te va deranja. Partea pozitivă este că el se va dovedi a fi foarte înțelegător din punctul acesta de vedere.

HOROSCOP BALANȚĂ

Vei ști să iei cele mai bune decizii săptămâna aceasta și vei fi promptă, dar nu grăbită. Șefii tăi te vor aprecia, iar astfel vei avea perspective profesionale bune. Vei fi cea care dictează în ceea ce privește relația, iar partenerul tău nu va avea de ales și va trebui să-ți accepte autoritatea. Evită să fii foarte severă cu copilul tău/copiii tăi, pentru că vei ajunge să regreți asta. Dacă ești singură, s-ar putea ca cineva să se îndrăgostească de-a dreptul de tine.

HOROSCOP SCORPION

Vei fi fericită, exuberantă, dinamică și vei comunica eficient cu persoanele din jurul tău. Pe plan profesional, imaginația bogată de care dispui îți va aduce multe avantaje. Ambianța astrală îți va cauza o stare de irascibilitate. Pentru a evita unele incidente, încercă să te alimentezi corect și să îți ocupi timpul liber cu lucruri care îți plac cu adevărat. Nu lăsa micile incidente să-ți umbrească relația pe care o ai cu iubitul tău.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Din fericire, vei fi scutită săptămâna aceasta de surprize neplăcute, iar tot ceea ce îți imaginezi este posibil să se concretizeze. Evită totuși să repeți unele greșeli din trecut, pentru că vei fi predispusă să faci asta. Pe plan profesional va fi o săptămână foarte bună, cu unele reușite. Pe de altă parte, pe plan familial există riscul să apară o stare de tensiune. Fie te vei certa cu părinții sau socrii, fie te vei ciondăni cu partenerul dintr-un motiv cât se poate de stupid.

HOROSCOP CAPRICORN

Îți dorești ca viața ta să se schimbe în bine peste noapte, iar din această cauză există riscul să comiți unele excese. Ești tentată să faci unele scene din simplul motiv pentru că îți dorești să atragi atenția asupra ta și să-i provoci pe alții. Vei fi cuprinsă de dorința de a cheltui o sumă mare de bani la shopping, însă înainte de a face asta gândește-te dacă îți permiți cu adevărat. O prietenă de-a ta îți va da o veste proastă, dar parte bună este că iubitul te va consola.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro