MENIU

Horoscopul primăverii pe anul 2016

Vrei să știi ce te așteaptă în următoarele trei luni de primăvară din punct de vedere al dragostei, carierei, sănătății? Cu banii vrei să știi dacă o s-o duci mai bine? Ți-am răspuns la întrebări! Sperăm că ți-am zis de bine.

În martie, aprilie și iunie se produc schimbări pe toate planurile pentru majoritatea zodiilor. Schimbări mult-așteptate și schimbări care te vor lua prin surprindere. Mai multe detalii, în dreptul fiecărei zodii.
Horoscopul primăverii – Berbec

În dragoste apar tensiuni, care țin până în iunie. Ai grijă cum abordezi discuțiile! Apelează la mai multă diplomație, ca să nu suferi. În unele cazuri pot surveni despărțiri. În ceea ce privește cariera, în aceste trei luni trebuie să verifici de două ori înainte să faci ceva, pentru că ești predispusă erorilor. De asemenea, e bine să repari și niște greșeli pe care le-ai făcut în ultima perioadă. Una peste alta, la serviciu începe să se destindă atmosfera. Cu sănătatea vei sta și mai bine dacă faci măcar un control de rutină. Ai vrea să ai mai mulți bani și îți vin noi idei. Dacă îi obții prin muncă, e bine. Dacă te gândești să faci un împrumut, trebuie să știi că până în august este o decizie riscantă.
Horoscopul primăverii – Taur

Acordă mai multă atenție iubitului până în mai, pentru că sunt încă frustrări mai vechi, care vă poate deteriora relația. Ești căsătorită? Posibil să treci prin teste de rezistență din partea lui, dar cu tact și răbdare veți depăși această perioadă dificilă. În carieră e posibil să faci mici progrese. Fii mai îngăduitoare cu colegii de muncă. Din punct de vdere al sănătății lucrurile nu stau tocmai bine, pentru că pot apărea complicații pe toată durata primăverii. La finalul lunii mai, însă, totul intră pe făgaș normal. În tot intervalul ai mai multe cheltuieli decât resurse. Trebuie să te reorganizezi.

Află ce-ți rezervă astrele în această primăvară AICI.