MENIU

Horoscopul mireselor. Când să faci nunta, în funcţie de zodie

Horoscopul mireselor. Când să faci nunta, în funcţie de zodie

Casatoria este cea mai importanta institutie ce apartine societatii omenesti. Este un fenomen universal si este piatra de temelie a civilizatiei. Iar odata ce ajungem la o anumita varsta, diferita in functie de fiecare zodie in parte, in special femeile, incepem sa ne gandim si sa punem intrebari legate de mariaj, de stabilitate, fidelitate, dar si de un anotimp sau o luna in care ar fi indicat sa aiba loc nunta.

Pentru parteneri, casatoria reprezinta acea siguranta psihica dar si sentimentala ca, la bine dar si la greu, persoana aleasa va fi mereu acolo, jumatatea ta iti va acorda primul sfat, primul ajutor in toate.

Asa ca, si de aceasta data, astrele isi spun cuvantul, cu ajutorul Planetelor, in alcatuirea unei familii, aceastea influentand si luna in care este bine sa-ti faci nunta. Haideti sa vedem in continuare, care sunt sfaturile legate de fiecare zodie in parte.

Berbec

Chiar daca relatia ta nu este una dintre cele mai solide, iti faci planuri de maritis inca de la primele intalniri. Ai o dorinta arzatoare de a imbraca rochia alba si de a merge spre altar. Luna in care este bine ca nunta sa aiba loc este aprilie.

Taur

Te gandesti la foarte multe inainte de pasul decisiv si pui toate variantele in balanta. Nu te decizi repede, iar partenerul trebuie sa fie cel mai bun dintre cei mai buni pentru a te duce pe acest drum. Planifica nunta pentru ca aceasta sa aiba loc in martie.

Gemeni

Te decizi foarte greu asupra partenerului, chiar daca te indragostesti des si de mult prea multe persoane. Pe la 30 ani, vrei stabilitate si vrei ceva real, probabil in cazul tau va fi pentru toata viata pentru ca ai atins un nivel de maturitate, scrie ziare.com.