MENIU

Horoscopul lunii iunie 2016 – VEZI ce-ţi rezervă astrele!

Prima lună a verii este marcată de instabilitate pentru multe zodii, dar zonele cu turbulențe nu sunt lungi. Lucrurile se remediază în scurt timp. Acordă atenție sporită sănătății, dacă te numeri printre semnele astrale cu probleme la acest capitol, și fii mai relaxat pe plan profesional.

Pentru horoscopul lunii iunie 2016 se anunță evenimente de amploare, dar conjuncturile astrale te vor ajuta să le faci față cu brio, dacă iau forma unor provocări, sau te vei bucura din plin de ele, dacă sunt surprize pozitive.

Berbec

Ești printre favorizații lunii și ar fi bine să speculezi asta. Dacă până acum astrele au fost mai pretențioase cu tine, în luna iunie tu ești vedeta. Cei din jurul tău te susțin și îți fac toate poftele, cu sănătatea ești la cote maxime, iar profesional reușești să ai colaborări fructuoase și să te remarci în fața celorlalți, mai ales a șefilor direcți. Pentru tine, luna iunie este ideală pentru a deveni părinte.

Taur

Norocul te așteaptă la orice pas, dacă e să ne exprimăm așa. Luna iunie este pentru acești nativi una plină de oportunități și succese. Profită de fiecare șansă, pentru că nu știi când se mai ivesc atâtea oferte întrr-un timp așa de scurt. Ai grijă, însă, la ce vorbești, pentru că tu trebuie să spui o dată, după ce ai gândit de două ori. Pe plan amoros așteaptă-te la schimbări mari. Poate fi vorba de o nouă iubire, pasională, sau de o căsătorie.

Află ce-ţi prezice horoscopul lunii iunie 2016 AICI.

Mai multe articole despre:
previziuni iunie astre horoscop lunar