MENIU

Horoscopul iubirii pentru săptămâna 3-9 februarie

Horoscopul iubirii pentru săptămâna 3-9 februarie

Iată ce-ți rezervă astrele pe plan erotic în perioada 3-9 februarie:

Horoscop Rac

Este posibil să-ți fi petrecut ultimele săptămâni reevaluând statutul căsniciei sau relației în care ești implicată. Acum, după ce ai întors toate gândurile de pe o parte pe alta, s-ar putea să te simți pregătită să iei o decizie. Din nefericire, situația va fi complicată de faptul că, începând de joi până pe 28 februarie, există mari riscuri să apară unele probleme de comunicare. Te vei răzgândi foarte repede și este riscul să iei o decizie pe care o vei regreta mai târziu.

Horoscop Leu

Dacă ești implicată într-o relație cu un coleg de birou, vei descoperi că poți respira ușurată săptămâna aceasta. Vei putea continua relația fără să te temi că veți deveni subiectul bârfelor sau că se vor îndrepta degete acuzatoare înspre voi. Dacă ești măritată sau implicată într-o relație serioasă, o discuție cu partenerul tău pe tema banilor va genera unele confuzii. Acum este momentul să puneți banii la comun, dacă n-ați făcut-o până acum.

Horoscop Fecioară

Săptămâna aceasta va fi una bună pentru tine dacă te afli în faza incipientă a unei relații, cu întâlniri distractive și mulți fluturi în stomac. Dacă ești singură, există mari șanse să cunoști pe cineva care îți va stârni interesul. Singura problemă este că planeta care îți guvernează zodia, Mercur, va deveni retrogradă joi, așa că nu este cea mai bună perioadă pentru luarea unor decizii ferme. Dacă ești măritată, vei avea unele dificultăți în a cădea de acord cu soțul tău într-o anumită chestiune.

Horoscop Balanță

Planeta Venus a încetat să fie retrogradă, iar tu te vei simți mai atrăgătoare și mai puțin stânjenită în situațiile în care vei fi nevoită să socializezi cu persoane pe care nu le cunoști aproape deloc. Planeta Marte se deplasează prin zodia ta, iar acest lucru este un moment prielnic pentru a prelua inițiativa și a-i face avansuri unui bărbat de care ești interesată.

Citește restul predicțiilor pentru restul zodiilor pe Fabuloase.ro