MENIU

Horoscopul iubirii pentru săptămâna 20-26 ianuarie

<p>HOROSCOP. C&acirc;t de iertător eşti &icirc;n funcţie de zodie</p>

Iată ce-ți rezervă astrele pe plan amoros în perioada 20-26 ianuarie:

Gemeni

Vei lua parte la o activitate interesantă și inedită împreună cu partenerul tău săptămâna aceasta sau cel puțin veți plănui una pentru perioada care urmează. Este posibil să-ți iasă în cale o oportunitate extraordinară și îți vei dori să-l implici și pe el în noul proiect. Dacă vă gândiți deja la planuri de vacanță, nu este recomandată să cumpărați bilete săptămâna aceasta. Este mai bine să mai așteptați puțin.

Rac

Dacă vei simți o stare de tensiune în relația ta săptămâna aceasta, să știi că nu este doar rezultatul imaginației tale. Mai multe, este posibil chiar să te cerți destul de puternic cu partenerul tău în preajma zilei de sâmbătă. Cel mai probabil, cearta va fi legată de venitul partenerului tău sau de o datorie pe care o are unul dintre voi. Pentru a merge mai departe, aveți nevoie să puneți la punct un plan eficient de economisire.

Leu

Săptămâna aceasta, responsabilitățile casnice nu îți vor lăsa mult timp pentru romantism. S-ar putea să ai nevoie să ai grijă de o rudă mai bătrână sau să-i faci un serviciu unui alt membru al familiei, iar din păcate nu vei avea suficient timp pentru a-i acorda atenția pe care ai vrea iubitului tău. Din păcate, el nu-ți va ușura situația și se va supăra că nu veți reuși să petreceți suficient de mult timp împreună.

Fecioară

Vei avea o discuție cu partenerul tău despre cine se implică mai mult în relația voastră. Este posibil să te simți nemulțumită de faptul că tu faci cele mai multe eforturi pentru a păstra armonia în cuplu și el culege doar roadele. Încearcă să ridici problema în așa fel încât el să nu capete o atitudine defensivă. Dacă îți vei dezvălui sentimentele cu onestitate și fără să-i reproșezi lucruri, o împăcare este posibilă.

Citiți predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro