MENIU

Horoscopul iubirii 2015: Top 3 Cele mai norocoase zodii in dragoste

<p>Horoscop</p>

2015 se anunta a fi o infuzie de dragoste in vietile tuturor, dar 3 zodii experimenteaza iubirea in moduri cu adevarat speciale in noul an!  

CAPRICORN Anul 2015 va fi un an minunat in materie de iubire pentru persoanele nascute in Zodia Capricorn. Capricornii au parte de intamplari surprinzatoare, de parca universul ar picta momente de iubire perfecte, special pentru voi.

Daca sunteti de mai multa vreme intr-o relatie, veti simti indragostirea din nou, flacara pasiunii se reaprinde ca prin minune si reusiti sa va bucurati cu mai multa deschidere si maturitate de persoana draga. Daca sunteti singuri, veti avea parte de momente frumoase alaturi de persoane speciale, care va vor face sa va simtiti vii si autentici. Exista si sperante de casatorie si uniuni pentru voi, nativii din Zodia Capricorn. Este un an cand acest aspect al vietii pare sa isi gaseasca in sfarsit, expresia.

Relatiile cu cei dragi – prieteni si familie- vor fi de asemenea de bun augur. Veti incerca sa petrecti cat mai mult timp de calitate alaturi de oamenii importanti, bucurandu-va cu nesat, de fiecare clipa!

GEMENI Nativii din Zodia Gemeni se vor bucura de o perioada excelenta in materie de iubire, in noul an. Veti trai momente incitante si romantice alaturi de pesroana pe care o iubiti. Va fi un an dinamic in ceea ce priveste iubirea, iar acest lucru va va da o energie speciala pentru tot ceea ec faceti.
 
Articolul integral pe Garbo.ro.
Mai multe articole despre:
dragoste horoscop zodii horoscop 2015