MENIU

Horoscop. Zodii de foc în dragoste şi noroc

Horoscop. Zodii de foc în dragoste şi noroc

Zodiile de foc sunt exact așa cum te aștepți, fierbinți, temperamentale, iuți la mânie și pasionale până la miezul lor de foc. Dar au și momente de tandrețe, când flacăra arde mocnit și momente de tristețe, când au nevoie ca cineva să ațâțe flăcările din nou. Vezi ce caracteristici au zodiile de foc, care sunt și cum trebuie să te porți cu ele.

Berbecul, Leul și Săgetătorul sunt semnele de foc ale zodiacului occidental. Zodiile de foc înseamnă exact cum sună: pasiune arzătoare, furie nebună, imprevizibilitate și atracție fatală.

Ca atitudine, zodiile de foc sunt puternice și dominante, ocupă mult spațiu când intră într-o încăpere și nu aceeptă să fie ignorate. De fapt, carisma lor și felul în care pășesc sau se îmbracă le face pe semnele de foc să fie dificil de ignorat oricum.

Stilul excentric sau foarte gălăgios al berbecilor, leilor și săgetătorilor poate că nu este pe gustul tuturor, dar cine i-a cunoscut vreodată mai îndeaproape știe că te poți baza pe ei și că sunt foarte rezistenți și plini de energie în caz de probleme.

Asertivi și curajoși, dar și curioși și adesea impulsivi (de câte ori am auzit expresia ”te arunci cu capul înainte ca un berbec”), zodiile de foc nu se pot abține să nu fie în fruntea clasamentului. Dacă nu există un clasament, semnele de foc inventează unul, numai ca să fie cei dintâi și să își confirme valoarea și calitățile de lider.

Ego-ul zodiilor de foc poate fi adesea prea mult pentru unii oameni, dar nu trebuie neglijat că majoritatea acceselor de îngâmfare sunt bazate pe valoare reală.

Zodiile de foc sunt de încredere, puternice, cinstite, sincere și loiale și aceste calități nu sunt de neglijat, mai ales într-o lume ca a noastră, unde minciuna și oamenii conduși de interes se afirmă tot mai mult.

Dacă provoci o zodie de foc, ai face bine să știi că vei pierde negreșit. Zodiile de foc sunt foarte competitive și devin chiar jucăușe și agresive dacă le spui că nu pot face ceva pe lumea asta.

Pofticioși și iubitori, oamenii născuți sub semnul focului nu prea rezistă tentațiilor și se dedică la fel de trup și suflet unei relații, unei competiții sau unor obiective.

Zodii de foc în dragoste

Loiali dar egoiști, nativii din zodii de foc sunt greu de oprit atunci când iubesc. La fel de impulsivi și dedicați în dragoste ca și în orice alt aspect al vieții, berbecii, leii și săgetătorii depun mutle eforturi și consumă multă energie ca o relație să meargă bine, scrie unica.ro.