MENIU

Horoscop zilnic 8 mai. Ce zodii nu se bucură că vine weekend-ul

Horoscop zilnic 8 mai. Racii și Leii nu se simt prea bine în acest sfârșit de săptămână, însă alte zodii prosperă. Pentru a afla totul despre ce le așteaptă pe toate în weekend, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Berbecii sunt deficitari la capitolul încredere, însă au o metodă dinamică de a rezolva orice problemă. Se implică, iar asta nu înseamnă decât că vor să își ia soarta în propriile mâini. Mare grijă la excese!

TAUR

Taurii se gândesc doar la ce o să facă în această seară. Au plănuit de multă vreme o escapadă, și nu vor lăsa nimic să le stea în cale. Entuziasmul lor se poate transforma, însă, foarte ușor în frustrare, odată cu apariția celui mai mic obstacol.

GEMENI

Gemenii se ocupă de ultimele probleme administrative înaintea zilelor libere. Nativii acestei zodii nu lasă nimic la întâmplare, evitând pe cât posibil toate riscurile unor situații care ar putea să le strice weekend-ul.

RAC

Racii suferă de oboseală și în weekend. Stilul lor dezorganizat de viață își spune cuvântul și, cu totul nesurprinzător, au și probleme financiare severe. Atitudinea lor neglijentă asupra rigorilor se va schimba, însă, începând cu săptămâna viitoare.

Horoscop zilnic 8 mai. Balanțele nu stau o clipă locului

LEU

Leii sunt prost dispuși încă de vineri dimineață, iar situația va rămâne neschimbată pe durata întregului weekend. Nimeni nu reușește să îi înțeleagă, însă starea lor pare să nu aibă leac.

FECIOARĂ

Fecioarelor li se ia o piatră de pe inimă azi. Fie că era vorba de un discomfort mai vechi sau de o problemă actuală, cei născuți sub acest semn al horoscopului primesc ceea ce își doresc. O zi bună, din toate punctele de vedere.

...............

Mari reduceri pe eMAG. Consultă întreaga ofertă AICI.

...............

BALANŢĂ

Balanțele pleacă la drum. E sfârșit de săptămână, iar pentru nativii acestei zodii călătoriile reprezintă cea mai frumoasă metodă de a-și petrece timpul liber. Vor avea parte și de peripeții, însă niciuna nu va fi neplăcută.

SCORPION

O zi frumoasă, cu relații armonioase întreținute de capricioșii Scorpioni. Astăzi, nu au timp decât pentru conversații lungi, cu prietenii și familia. Nimic nu pare să le tulbure starea de spirit, deși sunt câteva detalii neplăcute care nu le dau pace.

Horoscop zilnic 8 mai. Capricornii caută să se îmbogățească

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt activi, atât fizic, cât și intelectual. Cei născuți sub acest semn al horoscopului vor să își îmbunătățească stilul de viață și depun efortul necesar pentru a-și îndeplini obiectivul. Distracția nu este, însă, deloc neglijată.

CAPRICORN

Întâlnirile de afaceri nu le lasă deloc timp liber nici azi Capricornilor, care par să fie puși serios pe treabă, după o perioadă de lâncezeală profesională. Chiar și așa, veniturile lor nu se întâresc substanțial în perioada următoare.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt îngrijorați, însă veștile bune le ridică puțin moralul. Nativii acestei zodii nu stau prea bine cu sănătatea, însă un tratament lejer se va dovedi a fi extrem de eficient. Lucrurile nu sunt prea roz nici pe plan sentimental.

PEŞTI

Peștii abia așteaptă zilele libere de la sfârșitul săptămânii. Au muncit din greu, iar acum sunt cu gândul numai la relaxare și distracție. Vor petrece timp alături de familie, însă mare grijă la buget. Se va diminua considerabil!

Mai multe articole despre:
horoscop zilnic 8 mai