MENIU

Horoscop zilnic 5 mai. Ce zodii nu se simt bine azi

Horoscop zilnic 5 mai. Taurii și Racii nu au cele mai bune dintre zile astăzi. Pentru a afla cum se descurcă și celelalte zodii, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Berbecii visează la promovări în carieră și la vacanțe pe plaiuri însorite. Chiar dacă tocmai au încheiat o vacanță de succes, iar la locul de muncă totul este în regulă, cei născuți în această zodie vor mai mult.

TAUR

Taurii au mici probleme de sănătate, iar o vizită la farmacie sau la medic nu ar prinde rău. Mai mult, norocol nu este deloc de partea lor în acestă zi, iar investițiile majore sunt de evitat.

GEMENI

Gemenii cad în fel de fel de stări care mai de care mai întunecate. Nativii acestei zodii se simt neîndreptățiți și răspund cu critici severe la adresa tuturor celor din jur.

RAC

Racii sunt obosiți peste măsură. Au fost câteva zile epuizante pentru ei, iar azi nu vor decât să-și reîncarce bateriile. Nu vor reuși. Se vor trezi prinși în mijlocul unor evenimente la fel de solicitante ca și până acum.

...............

Mari reduceri pe eMAG. Consultă întreaga ofertă AICI.

...............

LEU

Leii primesc vești bune de departe. Este o zi perfectă pentru suplimentarea consistentă a veniturilor, dar și pentru îndeplinirea unui vis foarte vechi, pe care îl credeau irealizabil.

Horoscop zilnic 5 mai. Scorpionii înțeapă rău

FECIOARĂ

Fecioarele nu au curaj să facă lucrurile pe care și le doresc. Cei născuți sub acest semn al horoscopului sunt ținuți la distanță de fel de fel de probleme, iar când se apropie de obiectivele lor, dau greș.

BALANȚĂ

Balanțele încearcă să recupereze terenul pe care l-au pierdut pe plan profesional, însă pierd avântul recent pe care l-au luat în domeniul sentimental. Este o zi frustrantă pentru nativii acestei zodii, cu vești destul de rele spre seară.

SCORPION

Scorpionii încep azi o ofensivă împotriva celor pe care i-au trecut de multă vreme pe lista neagră. Fie că e vorba de certuri sau de coacerea unor planuri, Scorpionii își pun azi în aplicare răzbunările.

Horoscop zilnic 5 mai. Capricornii au avut și zile mai bune

SĂGETĂTOR

Săgetătorii nu cred în miracole, de aceea refuză să ia parte la entuziasmul celor din jurul lor. Sunt pragmatici și practici, iar această atitudine le poate aduce numeroase succese pe viitor.

CAPRICORN

Capricornii nu sunt deloc în formă. Pe lângă faptul că sunt într-o stare emoțională fragilă, ei primesc lovitură după lovitură și în lumea concretă. Cei născuți în această zodie vor pierde azi bani și șanse de a avansa în carieră.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt ușor iritabili în această dimineață, mai ales că nu au deloc entuziasmul care îi caracterizează. În schimb, nativii acestei zodii așteaptă ca ziua să treacă pentru a se întoarce acasă, unde pot să se bucure de o nouă pasiune.

PEȘTI

Peștii sunt cufundați de o bună perioadă în muncă, iar azi e momentul să iasă puțin la suprafață și să se distreze. Vor urma câteva excese, care nu vor fi însă deloc regretate.

Mai multe articole despre:
horoscop zilnic