MENIU

Horoscop zilnic. 27 martie. Cine e pândit azi de necazuri

Horoscop zilnic. 27 martie. Mai multe zodii sunt azi în pericol, însă cele mai mari riscuri sunt îndreptate azi către Gemeni. Citiți mai multe despre zodiile cu probleme în acest horoscop zilnic.

BERBEC

 

Berbecii sunt căutați de prieteni sau colegi pentru sfaturi sau expertize. Telefonul le sună fără încetare, iar oboseala începe să se strecoare repede în ziua nativilor acestei zodiil. Pe seară, ei caută liniștea și se relaxează cu o carte bună sau cu un episod din serialul preferat.

TAUR

Aspectele nefavorabile în ceea ce privește banii sunt compensate cu succese în dragoste. Intră, însă, în încurcături și în acest domeniu, astfel că odată ce ziua se apropie de sfârșit, Taurii încep să-și reevalueze atitudinea față de tot și toate.

Horoscop zilnic 27 martie. Fecioarele fac sport

GEMENI

Pe Gemeni îi pândește o mare amenințare. Fie că e vorba de un ”păcat” mai vechi sau de o gafă pe care au făcut-o recent, cei născuți sub acest semn zodiacal pot avea mari probleme azi. Au inspirația să ceară ajutorul unui prieten, iar acesta le va oferi sfaturi foarte utile.

RAC

Primăvara le îngreunează viața Racilor, care suferă de o astenie acută. Cum practica n-a fost niciodată punctul lor forte, ei încearcă să își scuze comportamentul delăsător prin scuze extrem de creative.

LEU

Viitorul profesional al Leilor este foarte luminos, însă asta nu înseamnă că vor primi promovări sau măriri salariale pe o tavă de argint. Trebuie să muncească din greu pentru asta, la fel ca până acum, și vor fi răsplătiți. Un drum aparent banal făcut azi se va transforma într-o peripeție pe cinste.

.........

Promoţii la eMAG. Toate ofertele de astăzi sunt enumerate AICI.

.........

FECIOARĂ

Fecioarele vor să facă sport. Fie că își programează un meci de tenis cu prietenii, sau că merg la sală, astăzi, cei născuți sub acest semn al horoscopului își vor îmbunătăți condiția fizică. Mare grijă, însă, la accidentări.

BALANȚĂ

Economii. Balanțele cântăresc toate deciziile financiare cu mare grijă, iar cumpătarea lor va da roade pe termen lung. Își plătesc facturile la timp, evitând orice fel de penalizare și chiar își împrumută cu bani prietenii de încredere.

Horoscop zilnic 27 martie. Capricornii își ”decimează” bugetul

SCORPION

Situații delicate la orizont pentru Scorpioni. Nu sunt deloc prudenți în momentele în care ar trebui să fie și sunt înțeleși greșit de toți cei din jur. Un moment comic, care îi va avea în prim-plan, va întoarce, însă, toată situația în favoarea lor.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii suferă ba de dureri de gât, ba de probleme cu spatele. Ipohondrii cronici, ei dau fuga la cabinetul cu medicamente. Este inutil, însă, pentru că micile probleme de sănătate nu contenesc, iar frustrarea lor crește. Spre seară, o cană de ceai cald le va rezolva toate problemele.

CAPRICORN

Capriciile Capricornilor încep să devină foarte primejdioase pentru bugetul lor, care se subțiază pe zi ce trece. Fie că îi tentează jocurile de noroc sau vreun accesoriu mai scump, ei își cheltuie azi o parte uriașă din venituri doar pentru a-și satisface un moft.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii încep să își facă deja planuri pentru vacanța de vară. Caută destinații cât mai exotice și cad în reverii îndelungate despre concediul pe care îl așteaptă de multă vreme. Nu fac nimic concret în acest sens deocamdată, fiind la stadiul de cercetări ale pieței.

PEȘTI

Zi excelentă pentru Pești, care sunt cuprinși de o energie pozitivă inexplicabilă. Iau decizii care se dovedesc a fi nu doar corecte, ci și foarte profitabile și se distrează pe cinste, profitând din plin de prima zi de weekend.

Mai multe articole despre:
zodii horoscop zilnic 27 martie