MENIU

Horoscop zilnic 25 mai. Ce zodii au probleme cu sănătatea

Horoscop zilnic 25 mai. Gemenii și Săgetătorii sunt încercați de mici necazuri cu sănătatea, însă ele se pot remedia printr-un tratament adecvat. Dacă vreți să aflați cum se simt și celelalte zodii citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Berbecii fac ravagii în visteria proprie azi și cheltuie sume uriașe de bani. Investițiile sunt însă inspirate, iar rezultatele se vor vedea pe termen lung. Spre seară, un vechi prieten le dă o veste proastă.

TAUR

Taurii se dedică în totalitate profesiei. Muncesc mult, chiar și peste program, și primesc laude din partea șefilor sau a subordonaților. Norocul îi ocolește deocamdată pe cei născuți în această zodie, însă eforturile lor vor fi răsplătite.

GEMENI

Gemenii resimt „activitata” sedentară, în faţa monitorului, care îi oboseşte şi le strică vederea. Puțină mișcare n-ar strica. Mai mult, este indicată o perioadă de odihnă prelungită.

RAC

Racii încearcă să își rezolve problemele financiare grave cu care se confruntă, însă soluțiile sunt puține și destul de dificile. Chiar și așa, cu entuziasm și dedicație, nativii acestui semn al horoscopului ar trebui să iasă din impas.

Horoscop zilnic 25 mai. Fecioarele suferă din dragoste

LEU

Leii nu au deloc spor azi, nici în studiu, nici în muncă. Concentrarea este la cote minime, iar problemele încep să se adune în jurul lor. Comunicarea nu este nici ea favorizată de astre.

FECIOARĂ

Fecioarele nu au deloc noroc în dragoste. De multă vreme, nativii acestei zodii caută să facă pace cu persoana iubită sau să înceapă o nouă relație, însă nimic nu pare să meargă cum își doresc.

...............

Mari reduceri pe eMAG. Consultă întreaga ofertă AICI.

...............

BALANŢĂ

O zi liniştită, poate toată ziua, pentru majoritatea Balanțelor, care își pot ameliora calitatea vieţii zilnice, fără să facă eforturi mari. Conjunctură favorabilă și în carieră, un apar anumite oportunități care nu trebuie ratate.

SCORPION

Scorpionii sunt predispuși la exagerări azi. Atât în debitul lor verbal, cât mai ales în cheltuieli inutile. Cel mai bine ar fi să își blocheze conturile, pentru că dacă vor continua în ritmul acesta vor ajunge falimentari.

Horoscop zilnic 25 mai. Zi splendidă pentru Pești

SĂGETĂTOR

Săgetătorii par absenți şi îngrijorați, însă starea lor de nervozitate poate ascunde unele afecțiuni medicale. O vizită la medic ar trebui luată în considerare, în timp ce o dietă echilibrată este obligatorie.

CAPRICORN

Capricornii iau decizii majore pentru viitorul lor azi. Fie că semnează un contract important, sau își fac planuri pe termen lung, cei născuți în această zodie vor avea multe de cântărit în această zi de luni.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii pică la mijloc în câteva conflicte, iar neînțelegerile se țin scai de ei azi. Cu toate că sunt nevinovați, ei sunt trași de multe ori la răspundere azi, iar starea lor emoțională va avea mult de suferit.

PEŞTI

Peștii sunt foarte pragmatici azi și ceea ce se anunța o zi extrem de încărcată se va transforma într-una din frumoasele experiențe de primăvară târzie. Nativii acestei zodii au noroc și în dragoste, dar și pe plan financiar. O zi excelentă!

Mai multe articole despre:
horoscop zilnic 25 mai