MENIU

HOROSCOP WEEKEND. Berbecii cunosc la sfârşitul săptămânii o persoană care le cade cu tronc

HOROSCOP WEEKEND. Nativii din zodia Berbec vor cunoaşte în acest weekend o persoană care îi vor cuceri. Taurii vor pleca la drum cu partenerul sau partenera, iar Peştii fac un nou pas în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.

HOROSCOP WEEKEND 19-20 martie, potrivit eastrolog.ro:

HOROSCOP 19 MARTIE:

BERBEC - Dimineata s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va farmeca. Va sfatuim sa fiti prudent si modest. In privinta afacerilor, ar fi bine sa nu riscati nimic. Puteti sa va bazati pe intuitie.

TAUR - Sunteti inventiv, bine dispus si gata sa intindeti o mana de ajutor oricui are nevoie. Reusiti sa va afirmati la locul de munca. Relatiile cu prietenii si familia sunt foarte bune.  Spre seara, sunteti romantic si nu este exclus sa faceti un cadou persoanei iubite.  Va recomandam sa nu neglijati odihna.

GEMENI - Aveti sanse sa cumparati un obiect de valoare, dorit de multa vreme de intreaga familie. Dupa-amiaza este posibil sa va schimbati programul din cauza unor probleme de serviciu. Nu este nimic grav, dar s-ar putea sa fiti nevoit sa va prelungiti programul de lucru cu cateva ore.

RAC - Cei din jur va apreciaza pentru atitudinea deschisa pe care o aveti. Relatiile parteneriale au o evolutie foarte buna. Sunteti dispus sa va ajutati colegii si sa le oferiti sfaturi utile. Aveti grija sa nu promiteti decat ceea ce depinde de dumneavoastra!

LEU - Se anunta o zi deosebita, cel putin pe plan sentimental. Cu ocazia unei intalniri de grup, s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita. Atractia pare sa fie reciproca si nu este exclus sa ajungeti la o prietenie durabila. Va sfatuim sa nu plecati urechea la vorbele unui asa-zis prieten, care ar putea fi invidios.

FECIOARĂ - Sunt sanse sa faceti un pas foarte important in viata. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa mergeti inainte, daca sunteti hotarat. Ar fi bine sa nu neglijati problemele profesionale.

BALANŢĂ - Dimineata s-ar putea sa fiti dezamagit din cauza unui esec financiar si sa deveniti indiferent la tot ce se intampla in jur. Va sfatuim sa fiti mai optimist si mai activ. Dupa-amiaza, o ruda v-ar putea face o surpriza placuta.

SCORPION - Esecul intr-o afacere va ambitioneaza si sunteti tentat sa va asumati mai multe riscuri. Nu este cazul sa va lasati descurajat. Pur si simplu, nu este o zi buna pentru afaceri. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale. Aveti ocazia sa petreceti clipe de neuitat in compania persoanei iubite.

SĂGETĂTOR - Schimbarile de care aveti parte pe plan sentimental sunt benefice. In societate, aveti o verva deosebita si puteti lega cu usurinta prietenii noi. Nu este exclus sa stabiliti o relatie care sa devina in scurt timp foarte importanta pentru dumneavoastra. Va sfatuim sa nu neglijati problemele de serviciu.

CAPRICORN - Dimineata este posibil sa va intalniti cu o persoana cu care nu v-ati vazut de mult timp. Relatiile cu prietenii si cu rudele sunt foarte bune. Este un moment propice pentru a rezolva problemele de familie pe care le-ati tot amanat. Puteti sa tineti cont de intuitie, dar sfaturile unei femei mai in varsta s-ar putea dovedi foarte utile.

VĂRSĂTOR - Daca aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie cu persoana iubita, ar fi bine sa nu stati pe ganduri, pentru ca o mica escapada poate aduce un suflu nou relatiei. Va sfatuim sa nu luati decizii importante in afaceri. Astazi exista riscul sa nu aveti noroc de parteneri prea corecti. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie.

PEŞTI - Este o zi favorabila deciziilor importante. Puteti sa va faceti planuri serioase in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Va recomandam sa amanati activitatile importante la locul de munca sau in afaceri, pentru ca azi flerul nu va ajuta prea mult. Este posibil sa va intalniti cu un prieten vechi si sa reinnodati relatiile.

HOROSCOP 20 MARTIE:

BERBEC - Incepeti ziua cu o stare accentuata de oboseala si de confuzie. Va recomandam sa nu luati decizii importante, pentru ca este posibil sa nu gasiti cele mai bune solutii. Ar fi bine sa evitati activitatile care va solicita intens. Limitati-va la activitati de rutina si incercati sa va odihniti!

TAUR - Dimineata intrati in posesia unei importante sume de bani, care va imbunatateste considerabil situatia financiara. Poate fi vorba despre un imprumut solicitat de curand sau despre o prima.  Va recomandam sa nu faceti planuri de viitor si nici investitii. Fiti foarte atent la cheltuieli! Seara este posibil sa plecati intr-o calatorie impreuna cu persoana iubita.

GEMENI - Dimineata, intuitia si imaginatia va ajuta sa va afirmati plan profesional si in societate. Va recomandam sa speculati ocaziile care vi se ofera, dar sa nu fortati norocul! S-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie neprevazuta. Va sfatuim sa fiti prudent in cursul dupa-amiezii.

RAC - Aveti succes in domeniul artistic. Membrii mai tineri ai familiei sunt incantati de investitiile pe care intentionati sa le faceti pentru camin. Va recomandam sa nu neglijati parerile unei rude mai in varsta, pentru ca puteti economisi o suma importanta. Puteti face planuri de viitor, dar va sfatuim sa nu luati decizii in graba.

LEU - Aveti un bun randament pe plan intelectual sau artistic si aveti sansa sa straluciti in societate. Dimineta faceti cunostinta cu o persoana deosebita, interesata sa va sprijine creativitatea. Spre seara, s-ar putea sa va bulverseze o veste de la un prieten. Va sfatuim sa nu va certati cu o femeie mai in varsta.

FECIOARĂ - Parcurgeti o perioada favorabila pe toate planurile si sunteti convins ca puteti depasi orice obstacol. Aveti ocazia sa va afirmati talentul artistic in societate. Incercati sa fiti mai realist! Aveti o imaginatie bogata, care va poate juca feste urate, daca nu sunteti atent.

BALANŢĂ - Inclinatiile artistice si preocuparile din acest domeniu ar putea sa va indeparteze de prieteni. Rezultatele bune va incurajeaza sa continuati in aceeasi directie. Dupa-amiaza puteti sa rezolvati o problema de afaceri. Daca aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie cu persoana iubita, va sfatuim sa nu ezitati.

SCORPION - Este o zi buna pentru arte, comunicare si calatorii in interes sentimental. Intuitia si optimismul va ajuta sa treceti mai usor peste o problema financiara. Dupa-amiaza sunteti foarte activ pe plan social si sentimental. Evitati orice fel de speculatii!

SĂGETĂTOR - Dimineata aveti prilejul sa incepeti o activitate pe plan artistic, intr-un cadru organizat. Este o zi buna pentru a da viata sperantelor si viselor, mai ales ca imaginatia va ajuta din plin. Va recomandam sa nu incepeti prea multe treburi deodata, intrucat riscati sa incurcati lucrurile. Ascultati sfaturile unei persoane mai in varsta!

CAPRICORN - Sefii si colegii va reproseaza ca nu reusiti sa va incadrati in programul de lucru. Starea de confuzie si lipsa de entuziasm care va domina ar putea sa va creeze neplaceri in relatiile cu persoana iubita. Unele persoane din anturaj spera sa la dati o mana de ajutor. Va sfatuim sa fiti mai intelegator cu cei apropiati.

VĂRSĂTOR - Dimineata s-ar putea sa fiti confuz si nerealist. Cei din jur nu va inteleg corect. Va recomandam sa nu fiti prea insistent, pentru ca puteti isca un conflict. Nu este indicat sa va ocupati de afaceri. Evitati speculatiile, oricat de mare ar fi tentatia!

PEŞTI - Lipsa simtului practic si starea de confuzie va afecteaza activitatea profesionala. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de serviciu. Incercati sa va indreptati atentia spre problemele importante! Dupa-amiaza va pregatiti pentru o calatorie in interes personal.