MENIU

Horoscop vineri, 5 iunie, şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de vineri, 5 iunie şi întregul weekend se dovedesc a fi dinamice din punct de vedere amoros şi mai ales financiar pentru toţi nativii zodiacului, după cum urmează.

BERBEC horoscop vineri, 5 iunie, şi pentru weekend

Berbecii se bucură de aprecierea persoanei iubite care îi va surprinde cu o propunere neaşteptată. Poate fi vorba de o cerere în căsătorie sau de propunerea de a vă muta împreună. Orice ar fi, visaţi la acest lucru de ceva vreme.

TAUR horoscop vineri, 5 iunie, şi pentru weekend

Taurii au dat recent de bani şi îşi doresc cât se poate de mult să iasă din rutină. Aşa că nu vor mai sta pe gânduri, îşi vor lua concediu şi vor pleca alături de jumătatea lor pentru câteva zile într-o scurtă vacanţă care le va prii de minune.

GEMENI horoscop vineri, 5 iunie, şi pentru weekend

Gemenii simt în sfârşit că au scăpat de presiunea locului de muncă şi că se pot relaxa. Au timp mai mult să doarmă şi să aibă grijă de ei. Se relaxează mergând la sală şi în compania persoanei iubite. Mai mult decât atât, acum începe perioada în care vor face din ce în ce mai mulţi bani.

RAC horoscop vineri, 5 iunie, şi pentru weekend

Racii pot răsufla uşuraţi în sfârşit în urma problemelor de sănătate pe care le-au avut recent. Se simt plini de energie iar acest lucru nu va trece nevăzut la locul de muncă. De aceea se prevede o primă salarială.

LEU horoscop vineri, 5 iunie, şi pentru weekend

Leii au de gând să le facă o surpriză placută persoanei iubite şi au mari bătăi de cap cu pregătirile. Însă, pana la urma, vor constata ca tot efortul a meritat si ca aprecierea jumataii lor va fi imensa.

FECIOARA horoscop vineri, 5 iunie, şi pentru weekend

Fecioarele sunt pline de energie si debordeaza de buna-voie. Ii vor molipsi si pe cei din jur cu felul in care se simt si acest lucru va duce eventual la o mare petrecere. Este posibil sa va cunoasteti jumatatea in urmatoarele zile.

Sursa: Lyla.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop weekend horoscop 5 iunie