MENIU

HOROSCOP. Trei zodii care vor avea cumpene mari în dragoste

Toamna 2017 se anunță un anotimp plin de noroc pentru unele zodii, dar nu la fel de îmbelșugat pentru alte semne. În timp ce sunt femei care își găsesc în sfârșit sufletul pereche, acel om lângă care au toate șansele să îmbătrânească, e valabil și reversul medaliei: pentru câteva dintre locuitoarele zodiacului, anotimpul frunzelor căzătoare va aduce numai necazuri în dragoste!

Află din rândurile de mai jos dacă te numeri și tu printre cele trei zodii care au parte numai de cumpene în amor în toamna 2017!

Trei zodii care suferă în dragoste în această toamnă

E adevărat că unele dintre femeile de mai jos reușesc să își depășească problemele în dragoste, dar tot nu vor fi scutite de suferință și dezamăgiri în această toamnă!

Rac

Faci ce faci, și tot cu suferința rămâi! Deși ești singura zodie care nu va înșela niciodată, ai parte în general numai de sentimente negative în dragoste. Iar lucrurile nu sunt deloc diferite în toamna 2017, când vei avea de depășit o cumpănă în iubire: ești părăsită sau înșelată!

Este cu atât mai ironic că tocmai tu, cel mai fidel semn din zodiac, ești nevoită să treci printr-o asemenea situație, dar, din păcate, este ceea ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Știm că nu te va ajuta prea tare dacă îți vom spune că tot răul e spre bine, pentru că vei scăpa de o relație care ar fi putut deveni cel mai mare chin al vieții tale, dar până la urmă vei conștientiza la rândul tău această realitate. Tot ceea ce ne dorim este să reușești să treci cât mai repede peste această cumpănă în dragoste.

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
0 horoscop astrologie zodii