MENIU

Horoscop TAROT luni 30 ianuarie 2023 - Cartea care simbolizează izolarea, insecuritatea, grijile, sărăcia pentru o zodie

Horoscop TAROT ZILNIC luni 30 ianuarie 2023

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Horoscop tarot zilnic BERBEC

Regele de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza autoritatea, adevarul, gandirea limpede, puterea intelectuala. Daca iti apare inversata cartea sugereaza favoritismul si nepotismul la locul de munca. Nu e chiar o competitie fair-play ceea ce urmeaza, deci ai grija cui dezvalui proiectele sau ideile tale.

Horoscop tarot zilnic TAUR

Cavalerul de cupe

Aceasta carte simbolizeaza romantismul, sarmul, cavalerul in armura stralucitoare, imaginagia. Pentru a-ti indeplini niste scopuri, ar trebui sa faci o calatorie, fizica sau spirituala. Cavalerul de cupe este simbolul creativitatii si al castigurilor. Poti incepeo noua aventura in domeniul profesional. Desi castigul se anunta a fi departe, el va fi pe masura eforturilor depuse.

Horoscop tarot zilnic GEMENI

5 de pentagrame (inversata)

Cartea simbolizeaza izolarea, insecuritatea, grijile, pierderea financiara, saracia. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca incepe o transformare. Dupa o perioada de stagnare, apare soarele si pe strada ta. Poate te inscrii la niste cursuri de dezvoltare personala sau profesionala care iti schimba perspectivele.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro

Mai multe articole despre:
horoscop tarot astre carti