MENIU

Horoscop octombrie 2018. Urmează o lună plină de iubire!

Horoscop octombrie 2018

Horoscop octombrie 2018. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru luna octombrie a anului 2018!

Horoscop octombrie 2018. Berbec

Horoscop octombrie 2018. Îţi revendici și tu, mai mult, spațiul personal, timpul personal, și acelaşi lucru e bine să oferi și partenerului de suflet. Nu trebuie să vă limitați unul altuia viața atât de mult, ci să vă permiteţi, reciproc, clipele voastre personale.

Dacă vreunul atentează la libertatea celuilalt (de mișcare, de acțiune, de gândire), s-ar putea să se iște animozități pentru că, nu uita, tu ești unul dintre cei mai irascibili parteneri de ceva vreme şi încă se menţine tensiunea în prima parte a lunii, cât timp guvernatorul tău Marte este însoțit de Luna Neagră. Te poate face să reacționezi ciudat, neobișnuit, doar pentru că ai și tu nevoie, uneori, de eliberare de orice gen de constrângeri.

Horoscop octombrie 2018. Viața în doi este în prim plan luna aceasta, cât timp zodia Balanței, care se ocupă de cuplu, este vizitată de Soare – e acea perioadă din an în care tu pui cel mai mult preț pe relația de cuplu – dar de pe 6 octombrie, Venus intră în retrogradare, ceea ce poate genera situații mai delicate în doi. Mai apar și gelozii, mai ies la iveală vechi erori sau vorbe aruncate aiurea, se mai nasc și neînțelegeri, mai apar și aspecte bine ascunse sub preș care trebuiau, odată și-odată să fie recunoscute și reparate.

Ești pe ultima sută de metri a trecerii Nodului Nord prin zona iubirii – în noiembrie iese din Leu și-ți mai lasă inima în pace – cel care a avut foarte multe și profunde lecții de predat de vreun an și ceva, de când îţi tot pune iubirea şi sentimentele încercare. Arată că ți-ai asumat lecțiile, că știi mai bine cu ce se mănâncă iubirea și ştii să fii – sau măcar te străduieşti să devii – partenerul perfect.

Horoscop octombrie 2018. Taur

Horoscop octombrie 2018. La energia pe care o ai de ceva vreme de când Uranus s-a mutat în curtea ta zodiacală, e posibil ca şi inima să-ţi bată mai tare, în căutare de amor. Vrei ceva nou, pentru că asta cere Uranus de la tine – schimbare, înnoire, revoluţie, eliberare – dar înainte de a te arunca într-o nouă poveste de iubire, ar fi bine să faci unele ajustări la propria ta persoană.

Oricum vei trece prin acest proces de totală înnoire în următorii 7 ani, cât timp îi va lua lui Uranus să traverseze zodia Taurului, dar eşti cam debusolat, pentru că tu nu eşti una din zodiile foarte amatoare de schimbare, de aceea acest vânt nou te cam ia pe sus şi nu ştii cum să-l canalizezi. Ce să schimbi? Lookul, atitudinea, comportamentul? Sau locul şi norocul?

Horoscop octombrie 2018. Zona căsniciei e marcată acum de Jupiter, care se pregăteşte, în noiembrie, să părăsească acest sector, şi de Venus, care intră în retrogradare, după care, spre final de lună, mai vine şi Soarele aici, pentru că începe zodia Scorpionului, deci simţi că se mai mişcă un pic lucrurile, dar nu neapărat spre linişte. Dacă doreai puţină pasiune, puţină noutate, un aer proaspăt în doi, acestea pot veni exact acum, dar mai pot ieşi la iveală şi aspecte pe care ai reuşit să le ţii cumva ascunse.

Horoscop octombrie 2018. Gemeni

Horoscop octombrie 2018.  Asteroidul căsătoriei a intrat în zodia ta, de curând, şi începe să-ţi canalizeze atenţia mai mult spre viaţa în doi. Nu că n-ai fi făcut asta şi înainte, dar parcă îţi concentrezi mai mult energia spre celălalt.

Şi mai mult vei face asta începând cu luna noiembrie, când în zona căsătoriei se va muta, cu surle şi trâmbiţe, Jupiter, dar până una alta, eşti la capitolul: pregătirea terenului. Întinzi covorul roşu, faci curăţenie, pregăteşti totul în amănunt, cu mari aşteptări de la acest eveniment astral rarisim )are loc o dată la 12 ani!). Acum eşti atent la felul cum arăţi, la emoţiile tale, dar şi la dorinţele celuilalt sau, dacă nu există încă cineva alături de tine, parcă deschizi şi mai tare ochii, în căutarea iubirii. E prin preajmă, ar fi bine s-o cauţi cu mai multă atenţie, pentru că e posibil să fi apărut deja, dar să nu o fi descoperit încă.

Horoscop octombrie 2018. După ce Venus va intra în retrogradare pe 6, s-ar putea să vină din urmă o serie de aspecte pe care le-ai ignorat sau nu le-ai alimentat, şi să apară surprize pentru inima ta: împăcări cu foste iubiri, dacă se mai poate, acceptarea faptului că iubeşti de multă vreme pe cineva, dar abia acum eşti pregătit să şi începi relaţia, discuţii retroactive cu persoana iubită pentru a repara ce trebuie reparat şi a reinstala armonia între voi.

Horoscop octombrie 2018.  E vremea promisiunilor şi a angajamentelor de viitor, dar nu te arunca în vorbe mari – pentru că eşti predispus să umfli un balon atât de tare, încât s-ar putea sparge – ca să nu laşi loc de iluzii şi mai apoi deziluzii. Dacă faci promisiuni, fă-le atât cât eşti sigur că le poţi onora, nu spune gogomănii în care poare crezi, acum, dar după o vreme s-ar putea să le retragi.

Horoscop octombrie 2018. Rac

Horoscop octombrie 2018. Cu cei doi mari benefici aflaţi în zona iubirii simultan – şi Venus şi Jupiter – s-ar putea vorbi de una dintre cele mai intense, pasionale, emoţionale perioade din punct de vedere sentimental, dar… nu e chiar aşa. Dragostea e pe acolo, da, dar nu întotdeauna se manifestă aşa cum ai dori tu.

E cam ultima strigare a iubirii pentru tine, anul acesta, deoarece luna viitoare Jupiter părăseşte Scorpionul, deci zona care s-a ocupat de sentimente, iar Venus mai bate şi în retragere, prin retrogradare, ca atare nu prea se poate vorbi de fericire.

Horoscop octombrie 2018. Când intră Scorpionul în ecuaţie, nu te poţi aştepta la emoţii calduţe, tihnite, intime, aşa cum poate apreciezi tu, ci mai degrabă la adevărate furtuni prin suflet, şi acum ai putea avea parte de încă un episod de acest gen, cu atât mai mult că, în ultimele zile ale lunii, mai vine aici şi Soarele, care aprinde şi el spiritele. Poate era nevoie de această supradoză de energie, dar poate că nu e chiar energia cea mai adecvată pentru o viaţă în doi calmă şi frumoasă.

Horoscop octombrie 2018.  Norocul tău e totuşi Saturn, bine instalat în zona căsniciei, care nu va lăsa furtuna să dea nimic peste cap, deoarece, dacă relaţia voastră e solidă, bine înrădăcinată, poţi considera că e doar un hop dintre atâtea altele, o probă de încercare menită să demonstreze cât de puternic e cuplul vostru. Numai relaţiile fragile şi lipsite de maturitate vor claca, pentru că, dacă aţi construit din greu, cu tot ce aţi avut mai bun în voi doi, riscul va trece pe lângă voi fără să vă atingă.

Horoscop octombrie 2018. Leu

Horoscop octombrie 2018.  Nu sperai tu o astfel de lună, dar iată că mai ai parte și de momente dificile în cuplu. Conjuncția dintre Marte și Luna Neagră are loc, în cazul tău, în sectorul dedicat căsniciei, și poate scoate la lumină aspecte deloc plăcute ori pentru tine, ori pentru partener, ori legate de tine, ori legate de partener.

În cuplurile în care s-a instalat rutina, în care nu mai există comunicare, în care ceva lipsește pentru a mai sta împreună, un astfel de aspect planetar poate genera haos, divorț, separare, sau măcar o pauză în care și unul și altul să se liniştească și să-și regăsească spațiul personal, viaţa personală. De un astfel de hop vor trece cu bine doar cuplurile care știu să spună ce au pe suflet, care știu să asculte activ, punând preț pe reciprocitate, completare, cooperare. Dacă orgoliile pun stăpânire pe unul din parteneri, riscul unui eșec crește major, deci ține sub control tendința de a o face pe șeful.

Horoscop octombrie 2018. Fiecare separat nu poate face nimic, dar în doi, orice hop e o lecție trecută cu bine. Încă de luna trecută ai învățat să te lași pe tine deoparte și să asculți opinia celuilalt, iar acum poţi demonstra concret ce ai învățat din lecțiile trecute, predate direct pe pielea ta.

Horoscop octombrie 2018. Fecioară

Horoscop octombrie 2018.  Pui viaţa în doi pe un piedestal şi investeşti multă energie în acest plan al existenţei, pentru că eşti în mijlocul unui proces de maturizare, de aprofundare a valorilor care stau la baza cuplului vostru. Pui din ce în ce mai mult preţ pe fidelitate, pe cinste, pe corectitudine, pe responsabilitate, pe respect reciproc, şi asta se simte şi în felul în care se stabilizează viaţa ta sentimentală, de ceva vreme, de când doar Saturn şi Pluto au rămas singurii protectori ai inimii tale, acolo în Capricorn.

Horoscop octombrie 2018.  Parcă s-au mai aşezat apele, care fuseseră foarte tulburate de Marte şi Luna Neagră, dar acum, fără aceşti doi factori de dezechilibru care ţi-au dat palpitaţii în prima parte a anului, te mai linilteşti şi tu şi… e tare bine! E exact atmosfera pe care o apreciezi tu cel mai mult când vine vorba de iubire: linişte, ordine, rigoare, o planificare mai clară a tuturor aspectelor care guvernează viaţa de cuplu…

Tu eşti, probabil, zodia cea mai liniştită în iubire, de luna acaesta, care se bucură de o calmare a spiritelor, de limpezirea situaţiei, de parcă se sedimentează apele, finalmente, şi nu te mai temi de nimic. E exact ce trebuie pentru liniştea ta! Cât timp şi tu şi partenerul vă vedeţi serios de treabă, cât timp vă duceţi fiecare sarcinile şi obligaţiile la îndeplinire, se poate vorbi de atmosfera perfectă pentru doi oameni mulţumiţi şi relaxaţi, acasă.

Horoscop octombrie 2018.  Dacă mai reuşiţi să şi comunicaţi eficient, să vă implicaţi activ unul în visele celuilalt, dacă vă găsiţi timp pentru mărturisiri, intimitate, destăinuiri de suflet, cu atât mai frumoasă e atmosfera, deci găseşte-ţi starea şi timpul necesare pentru a petrece cât mai mult timp alături, stând de vorbă, făcând planuri de viitor, visând împreună, sau poate chiar să scoateţi de la naftalină foste planuri sau dorinţe pe care le-aţi uitat în ultimii ani şi care acum, repornite, ar putea oferi ceea ce vă doreaţi amândoi.

Horoscop octombrie 2018. Balanţă

E zodia ta, e perioada ta solară, când reuşeşti să te pui bine în valoare, iar dacă iubirea e una din preocupările tale actuale, vei reuşi să alimentezi şi acest plan cu energie solară, din belşug. Singurul dezavantaj e Venus, guvernatoarea ta zodiacală, care s-a trezit tocmai luna asta, când te simţi tu atât de bine, să bată în retragere, prin mers retrograd (şi nu s-a mai întâmplat asta de mai bine de un an, tocmai de aceea e un eveniment deosebit). Cu Venus a ta în retrogradare, posibil să ai momente când te îndoieşti de tine însuţi, când nu mai crezi în iubirea ta, când nu mai pui acelaşi preţ pe sentimentele partenerului, şi ai tendinţa să spui că ceva lipseşte din viaţa ta sentimentală actuală.

Horoscop octombrie 2018. Aduceţi-vă amândoi aminte ce bine era la început, când fluturii din stomac nu vă dădeau pace, când atracţia era mare, când pasiunea era copleşitoare şi reaprindeţi un pic flacăra. Poate s-a mai stins, poate aţi alunecat spre rutină, şi acum – ba chiar şi luna viitoare – aveţi şansa de a sufla un pic în foc, pentru a-l înteţi. Marte, în conjuncţie cu Luna Neagră, ar putea fi de folos pentru a reaprinde pasiunea, dar acum depinde ce pasiune reaprinzi, pentru că există două direcţii de interpretare: ori laşi iubirea oficială pe plan secund şi-ţi îndrepţi pasiunea spre… altcineva, ori reuşeşti să canalizezi pasiunea aceasta chiar spre jumătatea ta, ceea ce vă face pe amândoi să priviţi spre viitor cu alt tonus, cu mai mult optimism, cu mai multă încredere.

Horoscop octombrie 2018.  Unele Balanţe sunt gata-gata să se arunce în mrejele unor iubiri paralele, chiar dacă acasă îi aşteaptă cineva, deci… grijă mare! Iubirea poate exploda, aşa e, dar şi ispita planează peste cuplul din care faci parte!

Horoscop octombrie 2018. Scorpion

Horoscop octombrie 2018.  Încă de luna trecută inima ta bate mai tare şi pompează mari cantităţi de energie pe care le investeşti în amor! Cu Venus şi Jupiter, simultan, în zoeia ta – şi sunt două planete benefice – e firesc ca tu să fii cel avantajat pentru o viaţă sentimentală intensă, aşa cum îţi place ţie, dar ghinionul e că nu apuci să le vezi – din niu – pe cele două planete reunite prin conjuncţie, pentru că Jupiter iese luna viitoare din zodia ta iar Venus bate în retragere, prin retrogradare, şi deci ele, în loc să se apropie, se resping, se îndepărtează, fiecare merge pe alt drum.

Metaforic vorbind, nu e exclus ca unele iubiri din viaţa Scorpionilor să aibă aceeaşi sortă – s-au atras, s-au chemat, s-au iubit, s-au dorit alături, dar acum se despart, fără voia lor – poate chiar iubiri începute anul trecut, când Venus şi Jupiter s-au întâlnit în Scorpion (în noiembrie 2017). E posibil să se fi aprins atunci focul care te-a ţinut viu tot anul, dar acum, chiar şi unele cupluri ce păreau să meargă într-o direcţie promiţătoare, îşi pot spune adio… sau e începutul sfârşitului, sau nu mai e la fel, sau sunt nevoiţi să-şi vadă fiecare de drumul său, care doar pentru o vreme a coincis…

Horoscop octombrie 2018.  Ai curaj să priveşti înapoi în profunzime, nu lăsa relaţia voastră doar la nivel de schimb de energie sexuală sau atracţie magnetică, pentru că o relaţie solidă are nevoie de mai mult. Dacă nu ai pus acele cărămizi la baza relaţiei, riscul eşecului e mare…

Horoscop octombrie 2018. Săgetător

Când iubeşti, o spui sus şi tare, şi acelaşi lucru trebuie să faci şi acum! Conjuncţia dintre Marte şi Luna Neagră, deşi te cam face agresiv în comunicare pe alte planuri, te poate ajuta de minune când vine vorba de declaraţii de amor. Poate nu eşti tu cel mai curajos „declarator” de sentimente, dar de data aceasta investeşti atâta energie în conversaţie, încât ai putea face cuceriri pe bandă rulantă doar datorită acestui talent al tău de a vorbi, de a relaţiona, de a socializa.

Horoscop octombrie 2018. Peste tot unde te duci, atragi atenţia, ori datorită calităţilor tale intelectuale şi comunicaţionale – că nimeni nu te întrece în conversaţie – ori datorită unui sex appeal ucigător, deci, dacă vrei amor, vorbeşte! Ceea ce spui atrage atenţia asupra ta sau, dacă ţie ţi-a atras cineva anume atenţia, pune mâna pe telefon şi sună-l sau scrie-i!

Căsnicia e şi ea unul din punctele de interes ale lunii pentru tine, deci investeşte această imensă energie în dialogul cu partenerul oficial. Aveţi multe de vorbit, de spus, de comentat împreună, dar nu e un monolog aici, ci un dialog viu, reciproc avantajos, cu dus şi întors, deci după ce spui ce ai de spus, taci, ca să asculţi ce spune partenerul. Din unirea ambelor păreri se vor naşte idei excelente, din care amândoi aveţi numai de câştigat.

Horoscop octombrie 2018. Capricorn

Horoscop octombrie 2018.  Visezi frumos în iubire, ai planuri mari alături de cel drag, în care ai investit multă energie în ultimul an, dar unele planuri pe care le construiai anul trecut, pe vremea aceasta, s-ar putea să se cam destrame sau să-şi schimbe condiţiile, pentru că, între timp, s-au mai adunat informaţii şi nu mai pot continua la fel. Să nu te mire că ai îndoieli în privinţa unor vise pe care ţi le făceai nu demult alături de cel drag sau poate te îndoieşti chiar de iubirea sa – sau de a ta – pentru că nu mai sunteţi la fel de implicaţi în relaţie.

Horoscop octombrie 2018.  Se resimte un mic recul, din cauza retrogradării lui Venus, dar puteţi trece acest hop cu brio fără a pune în pericol relaţia. Uneori e chiar recomandabil să ieşi un pic în afara cercului şi să priveşti de pe margine ce se petrece în interior, fără înverşunare, ca atare chiar şi o perioadă de pauză, chiar şi o mică distanţare e utilă, din când în când, ca să vă puneţi la încercare, amândoi, sentimentele, intenţiile, fidelitatea, încrederea…

Nu e neapărat perioada separării – poate doar pentru acele cupluri care nu au învăţat nimic din multele lecţii pe care aglomeraţia de planete din zodia Capricornului le-a oferit – dar chiar dacă nu puteţi fi alături mai des, chiar dacă unul e într-o parte a lumii şi altul în cealaltă, chiar dacă sunteţi fiecate prinşi în tot felul de proiecte solicitante, e bine să priviţi această perioadă ca pe un test.

Horoscop octombrie 2018. Vărsător

Horoscop octombrie 2018. Cum să te simţi în largul tău cu Marte şi Luna Neagră în conjuncţie chiar în zodia ta? Dacă eşti genul care pune accent pe jocul seducţiei, pe iubiri aventuroase, fără viitor, fără obligaţii, poate e exact resursa de care aveai nevoie pentru a face cuceriri pe bandă rulantă, dar dacă eşti genul de om care caută ceva serios, solid, hm… nu sună tocmai bine. Ai putea face promisiuni imense legate de căsătorie – poate chiar faci o cerere în căsătorie la primul impuls, furat de val – dar poate ar fi bine s-o iei mai uşor, căci marile declaraţii sau cereri în căsătorie făcute sub imperiul unui astfel de eveniment astral s-ar putea să nu ducă acolo unde speri – sau unde speră cel care le ascultă.

Eşti la faza de visare, deocamdată, şi e normal să sune utopic, prea frumos ca să fie adevărat, de aceea ar fi bine să te rezumi doar la vise şi dorinţe aruncate în neant, fără a le alimenta prea tare. Multe din visele pe care le transpui acum în declaraţii se vor destrăma, se vor risipi, se vor dezumfla, deci las-o mai moale cu marile angajamente de genul vom face… şi vom drege… şi ne vom căsători… şi vom avea copii.

Horoscop octombrie 2018.  Te cam grăbeşti, pentru că, dacă nu te-ai căsătorit în ultimii 1-2 ani, de exemplu, ai un sentiment ciudat că trece timpul şi tu nu faci nimic în acest sens? E normal să simţi asta de vreme ce luna viitoare casa căsătoriei se va elibera, după ce Nodul Nord ţi-a tot dat lecţii peste lecţii dintre cele mai profunde. Dacă ai învăţat lecţiile cu maturitate, vei putea să te gândeşti la căsătorie în curând, dar încearcă să nu iei deciziile tocmai acum, că s-ar putea să baţi în retragere…

Horoscop octombrie 2018. Peşti

Horoscop octombrie 2018. Se ştie că eşti un mare visător, un idealist, un romantic incurabil, vorbeşti despre iubire ca despre cea mai de preţ valoare, iar acum pui mai mult în lumină acele valori care stau la baza unei relaţii de succes: fidelitate, respect, armonie, înţelegere, reciprocitate, profunzime, încredere… Dar dacă unele din aceste valori sunt cam subţirele, e bine să te opreşti un pic din loc şi să te ocupi de ele, să cauţi sursa problemei, să vezi ce se poate face, deci lasă idealismul roz deoparte, pentru că iubirea nu e doar un covor presărat cu petale de trandafiri.

Dacă mai apar la iveală şi aspectele neplăcute ale iubirii – infidelitate, ispită, animozităţi, incompatibilitate, egoism etc – trebuie lucrat la ele de urgenţă, pentru că, dacă nu repari acele puncte sensibile, acum, pe ultima sută de metri înainte de finalul unei etape, treci la nivelul următor având la bază un fundament şubred, care va da semne de instabilitate.

Horoscop octombrie 2018. Nu acepta aceste lacune, puncte slabe, aceste fisuri în temelie, ignorându-le importanţa, deci priveşte-le cu discernământ, fără a vedea doar latura pasională şi frumaosă a iubirii. Luna aceasta – şi poate şi luna viitoare – poţi săpa mai adlnc la temelia relaţiei tale de iubire ca să descoperi ce se poate repara, dar nu poţi face tu singur asta, aici e nevoie de doi, nu ajunge să vrei doar tu aceste reparaţii capitale, ci să participaţi amândoi, în aceeaşi măsură.


Horoscop octombrie 2018. Citeşte horoscopul complet pe www.acvaria.com