MENIU

HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: O zi cu multe necazuri și probleme la locul de muncă

Horoscop

HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: Este o zi marcată de agitație și scandaluri. Ar trebui să lucrați în condiții de urgență, însă nu uitați să vă alimentați ca să nu aveți probleme de sănătate. Seara este mai liniștită și ați putea să vă luați energie dintr-o întâlnire romantică 

HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: Să vedem ce prevăd astrele pentru fiecare zodie în parte. 

HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: BERBEC

Nu este o zi care să aducă schimbări prea mari în viața voastră. Singurul eveniment important al zilei este întâlnirea de seară cu o persoană dragă. Este un fan care v-a tot urmărit în ultima perioadă și acum a decis să vă invite la o cină romantică. O să vă facă confesiuni și vă complimentează. Este mai bine să nu luați în serios această poveste, deoarece nu puteți fi siguri de intențiile persoanei. 

HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: TAUR

Taurul ar putea încheia cu succes o tranzacție. Ziua veți petrece câteva ore în compania unui amic. Seara veți avea o discuție cu partenerul de viață și veți primi o întrebare la care vă este greu să răspundeți. Cel mai bine ar fi să luați totul cu calm, nu de alta dar ați putea înrăutăți lcrurile. 

HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: GEMENI

La locul de muncă se anunță schimbări majore și ați putea deveni calul care trebuie să ducă toată munca. Este o situație de moment, nu trebuie să vă alarmați sau să vă dați demisia. Nu este cazul, se întâmplă ca în această perioadă tot mai multă lume să fie plecată. 

HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: RAC

O zi pe care o petreceți în gospodărie. Nu ar strica să organizați ceva romantic cu partenerul de viață. Ați putea chiar să-l surprindeți cu o surpriză inedită. Există șanse să vă îmbunătățiți relația de cuplu. Așa că profitați din plin de orice ocazie. 

HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: LEU

Vor apărea mici conflicte, dar trebuie să cedați și să tratați totul cu calm. Sunt mici conflicte care vor trece odată cu această zi de miercuri. Respirați adânc, numărați până la 10 și luați totul cu logică fără să mai puneți paie pe foc. 

HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: FECIOARA

Schimbare de plan! Trebuie să vă adaptați rapid, deoarece persoana pe care o așteptați cu masa întinsă nu mai poate onora vizita. Dacă mergeți la cumpărături, ar fi bine să plecați cu listă fără să cumpărați lucruri pe care urmează să le aruncați. 

HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: BALANȚA

Ați putea ajunge la conflicte cu părinții sau cu părinții partenerului din cauză că ați investit prea mult în locuință. Nu este bine să aruncați cu noroi, ci rămâneți calm și diplomat. Gândiți-vă că ei vin și pleacă și nu este cazul să vă faceți dușmani rudele apropiate. 

HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: SCORPION

Scorpionii au de rezolvat lucruri urgente la muncă. Trebuie să vă faceți un plan înainte de toate ca să nu munciți în zadar. Cu siguranță, va fi util și pentru colegii de la serviciu. Așa că îndrăzniți să preluați inițiativa pentru a grăbi lucrurile.

HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: SĂGETĂTOR

Nu ar strica să plecați într-o călătorie de unde să achiționați produsul dorit. Ar fi cu siguranță mai rentabil decât să stați acasă și să-l comandați de pe internet. Veți vedea că ați făcut alegerea perefectă din mai multe puncte de vedere. 

 
HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: CAPRICORN

Vă răscolesc amintirile. Vă gândiți la trecut și la prezent. Un fost iubit vă caută din senin și vă dă peste cap toată ziua. Nu strică să aveți o discuție serioasă și normală, decât să refuzați dialogul. Este mai simplu să înțeleagă că în prezent aveți alte planuri. În plus, aveți grijă la actualul partener pentru că va simți schimbarea de comportament. 

HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: VĂRSĂTOR

Nu mergeți astăzi la cumpărături. Mai exact, nu cumpărați haine, deoarece o să vă enervați. Cu siguranță nu vreți să fiți un simplu manechin pentru cel care vă însoțește la cumpărături sau mai grav să vă reproșeze că nu aveți silueta potrivită pentru hainele din magazine. Amânați momentul, câteva săptămâni, că veți avea timp să vă reînnoiți garderoba. 

HOROSCOP, miercuri 23 mai 2018: PEȘTI

Sunteți salvatori, eroi! O persoană vă cere ajutorul, însă aveți grijă să nu profite de bunătatea voastră. Ar fi mai bine să îi explicați de ce nu puteți să-i faceți sută la sută pe plac. Întâi, ar fi bine să vă gândiți la persoana voastră și apoi să vă gândiți și la alții.