MENIU

Horoscop LUNAR mai 2023. Previziuni pentru toate zodiile chinezești - Cine trece prin neplăceri și durere

Zodiacul chinezesc pentru luna mai 2023. Am intrat în Anul Iepurelui de Apă care a început în 22 ianuarie 2023. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot, iar oamenii vor înțelege puterea credinței.

Iată mesajul înțelept chinezesc pentru zodia ta în luna aprilie 2023:
 
Zodiac chinezesc lunar mai 2023 Șobolan
Nu vei avea prea mult succes în afaceri sau investiții. Va fi, însă, o luna de refacere, mai ales că prietenii și familia te vor solicită din plin și că timp, și că finanțe. Există riscul să pierzi o suma mare de bani, dacă nu eșți atent. Sau, poate, un obiect prețios, de suflet. În plan afectiv, pot apărea trăiri contradictorii, care să-ți complice existența.
 
Zodiac chinezesc luna mai 2023 Bivol
Trebuie să-ți infranezi pornirile în această luna pentru că prosperitatea și abundență de la începutul anului nu vor dura multă vreme. Fii foarte atent la investițiile făcute și, mai ales, la noii asociați.
 
Zodiac chinezesc mai 2023 Tigru
O luna amestecată, în care lucrurile par mai strălucitoare decât sunt în realitate și trebuie să fii foarte atent și mai ales realist atunci când promiți sau garantezi pentru alții. Dificultăți nedorite apar acum, astfel că nu trebuie să ai prea multă încredere în alții și să îți urmărești îndeaproape interesele.
 
Zodiac chinezesc mai 2023 Iepure
O luna bună, în care lucrurile revin la făgașul normal, iar norocul strălucește prin norii întunecați. Poți avea rezultate favorabile atât acasă, cât și în activitate. Vei avea, însă, parte și de unele evenimente neplăcute. Per total, însă, vei petrece și vei călători pe poftă inimii, iar viață de familie va fi calmă.
 
Zodiac chinezesc mai 2023 Dragon
O luna agitată și amestecată, în care vei utiliza multă energie, dar câștigurile nu se vor ridică la nivelul eforturilor. Poți fi urmărit de ghinion la bani, din cauza faptului că analizezi cu superficialitate investițiile. Nu sunt excluse probleme cu justiția sau despărțirea de cineva apropiat. Nu acționa fără să să iei în calcul toate aspectele unei situații.
 
Zodiac chinezesc mai 2023 Șarpe
O luna nu foarte bună, în care succesul poate fi distrus de interferențe din exterior. O suferință poate întârzia planurile făcute. Investițiile și proiectele înaintează greu și trebuie să faci multe sacrificii. Dar partea bună este că intainteaza. Lucrurile încep să se limpezească odată cu începutul iernii viitoare.
 
Zodiac chinezesc lunar mai 2023 Cal
O luna bună pentru ține. După toate neplăcerile din ultima vreme, poți fi încă dezechilibrat, însă urmează o perioada de refacere. Relaxarea nu este totală, deoarece încă ai niște suspiciuni în ceea ce privește câteva persoană din rândul prietenilor și/sau asociaților. Îi bănuiești de minciună și înșelăciune și eșți precaut. Vestea bună a lunii este că vei avea acces la niște fonduri care îți erau interzise în trecut.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro