MENIU

HOROSCOP. E bine să ai un partener din aceeași zodie?

<p>HOROSCOP</p>

Pare relația ideală, că doar ar trebui să împărțiți aceleași valori, aceleași principii, pasiuni. Ei bine, nu este chiar așa. Iată ce prespupune o relație cu un reprezentant al zodiei din care și tu faci parte.

Berbec, doi încăpățânați

Amândoi mergeți până în pânzele albe ca să vă susțineți ideile, de aceea relația voastră poate fi un război continuu. Iar când apar greșeli, niciunul dintre parteneri nu-și asumă responsabilitatea. Ca relația să meargă, trebuie să învățați să mai lăsați de  la voi și să găsiți și pasiuni comune.

Taur, gelozia, bat-o vina!

Femeile Taur sunt geloase și posesive, iar dacă întâlnesc un bărbat Taur la fel de gelos ca şi ele, relaţia pare sortită eșecului.Ambii sunt pasionaţi de propriile idei, încât apar mereu scântei. Însă buna compatibilitate care există în pat îi salvează de fiecare dată.

Gemeni, imprevizibilii zodiacului

Ca să meargă o relaţie între o femeie și un bărbat Gemeni, e foarte important ca unul dintre parteneri să devină mai stabil și să nu se mai lase pradă impulsurilor de moment. Ceea ce este extrem de benefic relaţiei este faptul că puteţi vorbi despre orice, fără să vă certaţi.

Racii adoră liniștea

Sunteţi amândoi calmi, adorați stabilitatea. Deşi este un lucru bun, la un moment dat s-ar putea să vă loviţi de rutină şi să vă plictisiţi unul de celălalt. Nici compatibilitatea sexuală nu zbârnâie, de aceea trebuie ca măcar unul dintre voi să fie mai inventiv, ca iubirea voastră să răzbată.

Leu, potrivire perfectă în pat

Când se întâlnesc doi lei, ies scântei! Relaţia sexuală dintre cei doi este perfectă. Pe de altă parte, poate interveni gelozia, mai ales din partea „Leoaicelor”. Cheia succesului este respectul reciproc.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodie partener potrivire