MENIU

Horoscop de weekend, 3-4 septembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop de weekend, 3 – 4 septembrie.

BERBEC
Uneori simtiti nevoia sa renuntati la viata voastra si sa o luati de la capat, insa realitatea spune altceva. Weekend-ul acesta se va intampla ceva ce va face extrem de fericiti si nici macar nu va mai trece prin cap ca ati vrea altceva

PROMOTIE IMPORTANTA LA eMAG! CONSULTATI TOATE OFERTELE AICI!!!

TAUR
Interactionati foarte mult cu oamenii apropiati, in special cu parintii sau copiii. Ajungeti la un numitor comun in privinta unor chestiuni care au legatura cu viitorul familiei.

GEMENI
Weekend-ul acesta inseamna relaxare pentru voi si il asteptati de foarte multa vreme. Profitati la maximum si faceti tot ceea ce va trece prin cap, chiar daca cei din jur va spun ca aveti tendinta de a exagera.

RAC
Un weekend special din punct de vedere al dragostei, insa putin tensionat din cauza unei rude a partenerului de viata care intervine in probleme care nu o privesc. Chiar si asa, veti trece cu vederea toate aceste probleme.

LEU
Aruncati o privire asupra unor planuri mai vechi pe care le-ati scris pe o hartie. Desi au trecut luni, chiar ani de atunci, ideile vi se par si mai interesante acum. Mai mult, dispuneti si de niste bani care v-ar ajuta sa puneti ideile in practica.

FECIOARA
Planuiti de pe acum o mica vacanta ce urmeaza sa fie in cateva saptamani. Dati o multime de telefoane, iar relatia de cuplu se va imbunatati.

BALANTA 
Va ocupati de familie in aceste zile. Refuzaqti orice alta activitate si va petreceti timpul alaturi de cei dragi. O seara linistita cu discutii placute este fix ce aveati nevoie sa va apropiati din nou.

SCORPION
A venit momentul sa va faceti ordine in finante si sa impartiti banii pe categorii. La final veti fi incantati cand o sa observati ca va raman bani si pentru un mic rasfat.

SAGETATOR
Simtiti nevoia unei schimbari si va indreptati catre cariera. Faceti niste alegeri care va vor aduce multa satisfactie in viitorul apropiat.

CAPRICORN
Incepeti zilele libere cu o veste extrem de buna. Acest lucru va ajuta foarte mult din punct de vedere moral. O sa va dea forta necesara pentru a demara ceva la care va gandeati cu teama.

VARSATOR
Lasati grijile in weekend-ul acesta si faceti numai ceea ce va face placere. In ultima vreme v-ati ocupat doar de munca si prieteni si nevoile voastre le-ati lasat pe ultimul loc. Realizati ca voi sunteti cei mai importanti si trebuie sa luati asta in serios.

PESTI
Un weekend pe care il asteptati de ceva timp, pentru ca urmeaza sa faceti o deplasare in afara orasului. Va comportati precum un copil care se pregateste de o excursie, pentru ca la destinatie va asteapta multe surprize.

Mai multe articole despre:
previziuni astre zodii horoscop weekend