MENIU

Horoscop de weekend, 22 – 23 octombrie

Vezi ce rezervă astrele tuturor zodiilor în weekend-ul 22-23 octombrie.

BERBEC

Va dedicati familiei in intregime in acest weekend. Poate organizati o mica petrecere in care sa ii strangeti pe cei dragi si sa va bucurati de compania lor.

TAUR

Aveti ocazia sa intalniti o persoana care ar putea avea un impact semnificativ asupra carierei voastre. Chiar daca priviti cu neincredere, sansele sa avansati in plan profesional sunt destul de mari.

GEMENI

Este posibil sa primiti ceva vesti din strainatate zilele acestea. Chiar daca nu ati mai tinut legatura cu persoana respectiva, informatiile primite pot duce catre castiguri financiare consistente.

RAC

Compania prietenilor va ofera multa liniste in acest weekend. Va bucurati din plin de prezenta oamenilor dragi, aflati informatii utile pentru voi si evadati din rutina zilnica.

LEU

Este un weekend plin de relaxare pentru voi. Este un bun prilej sa va ocupati de sanatate, poate sa incepeti o dieta sau sa faceti o vizita la un salon de infrumusetare.

FECIOARA

Zilele acestea va ocupati mai mult de cariera. Faceti planuri noi, poate renegociati contracte sau incheiati parteneriate profitabile. Dorinta de reusita va impinge catre lucruri pe care pana acum nu le credeati posibile.

BALANTA

Acest weekend va aduce multa bucurie si activitati interesante pentru voi. Iesiri cu prietenii, poate mergeti la o petrecere sau asistati la un eveniment important in familie, toate va vor da o stare de bine.

SCORPION

Profitati la maximum de orice moment liber. Scapati de rutina si va angrenati in tot felul de activitati. Este posibil sa faceti o vizita unor rude mai indepartate pe care nu le-ati mai vazut de mult.

SAGETATOR

Relatia cu persoana iubita se schimba in bine pe zi ce trece. Respectul si increderea reciproca se amplifica, iar declaratiile si promisiunile de iubire sunt la ordinea zilei.

CAPRICORN

Se anunta un weekend plin de surprize pentru nativii acestei zodii. Persoana iubita va da o veste care va bucura si va indeamna sa va faceti planuri in consecinta, care va vor trasa drumul in viitor.

VARSATOR

In aceste zile este vorba doar de relaxare pentru voi. Va petreceti timpul inconjurati de familie si prieteni si va bucurati din plin de compania lor, scrie Bucureşti FM.

PESTI

Pentru voi a venit momentul unei pauze. V-ati hotarat sa profitati de aceste zile de concediu care v-au mai ramas si sa va rupeti de stres si de rutina.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii astologie