MENIU

Horoscop complet vineri, 30 mai. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

<p>Horoscop zilnic</p>

Lejeritate in exprimarea sentimentelor, dar si o predispozitie de a ne angaja in conflicte ne vor marca ziua de vineri, 30 mai.

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

Berbecii s-au saturat sa-si asculte propria constiinta. Desi nativii acestei zodii au o profunda capacitate de analiza, disting nuantele etice ale majoritatii problemelor, astazi nu mai au energia necesara sa jongleze cu informatii si sa-si stabileasca actiunile viitoare astfel incat sa nu lezeze pe nimeni, nici macar propria constiinta. In felul acesta, risca sa se antreneze in discutii contradictorii, sa puna paie pe foc prin reactii nestapanite, planul “propice” aparitiei acestor incidente fiind cel personal.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

Grijile privind banii ar putea transforma ziua Taurilor dintr-una degajata si optimista intr-una ce abunda in frustrari si situatii-limita. Totusi, spre norocul lor, vor constientiza in a doua parte a zilei ca unele situatii care impun cheltuieli nu se afla in controlul lor. In felul asta, o sa infrunte greutatile financiare cu o mai mare seninatate, fiind convins ca o vor scoate, pana la urma, la capat.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

Desi tin enorm la prieteni si la anumit colegi de serviciu, astazi Gemenii nu vor avea starea necesara pentru a fi cooperanti. In ciuda faptului ca vor da impresia ca ofera sustinere, cel putin morala, anumitor oameni, Gemenii vor rosti vorbe frumoase doar de ochii lumii, singura lor dorinta fiind sa fie lasat in plata Domnului. Toate acestea au loc pe fondul unei saptamani foarte solicitante care le-a epuizat aproape toate resursele energetice. Doua zile de relaxare le vor fi de mare ajutor.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

Racii vor da dovada de multa abilitate si diplomatie in discutiile profesionale. Isi vor alege cuvintele cu grija si vor miza pe slabiciunile aparentilor “adversari”. Insa doar in prima parte a zilei. Intr-a doua parte vor fi marcat de un sentiment de zadarnicie, constientizand in sinea lor superficialitatea activitatilor pe care sunt nevoiti sa le desfasoare. O seara linistita le va limpezi insa gandurile si ar putea sa le alunge starea pesimista care-i incearca.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

Leii vor fi dornici sa ajute un prieten sa-si transforme un vis in realitate, insa acest lucru ii determina sa se distanteze de propria realitate. Iar realitatea lor implica un efort profesional sustinut, in aceasta perioada. Leii risca sa-si puna pe plan secund anumite sarcini, motiv pentru care ar putea sa nu reuseasca sa se bucure de zilele lor libere. Prioritizarea si organizarea sarcinilor ii vor ajuta sa nu iasa din deadline.

Citește articolul lyla.ro.

Mai multe articole despre:
previziuni gemeni taur berbec rac horoscop zilnic