MENIU

HOROSCOP COMPLET luni, 16 iunie. Ce rezervă astrele pentru toate zodiile

<p>HOROSCOP ZILNIC</p>

Ziua de luni, 16 iunie, vine cu o serie de noutati pentru majoritatea nativilor dar si cu schimbari benefice, atat pe plan profesional cat si pe plan sentimental.

BERBEC

Berbecii se bucura foarte mult de aprecierea sefilor si lasa la o parte problemele sentimentale pe care le-au avut in ultima vreme. Mai mult decat atat, se bucura de castiguri substantiale care nu au fost prevazute, ceea ce ii face sa se gandeasca din ce in ce mai serios la vacanta.

TAUR

Taurii au un inceputde saptamana destul de agitat, avand in vedere cau au multe proiecte in derulare. Insa acest lucru nu le va pune capac. Ba mai mult, se simt plini de energie si vor trece de toate obstacolele de la locul de munca, cu brio.

GEMENI

Gemenii au o zi de luni minunata! Proiectele le merg struna iar planurile pe care si le-au facut la locul de munca se materializeaza din ce in ce mai repede. Mai mult decat atat, se intrevede posibilitatea serioasa a unei promovari, pe pozitia pe care si-o doresc de mult.

RAC

Racii au o zi de luni foarte romantica. Persoana iubita le face o serie de surprize neasteptate iar acest lucru face ca armonia din cuplu sa atinga cote maxime. Daca mai punem la socoteala si faptul ca au parte de surprize financiare placute, atunci ziua de luni este minunata pentru raci.

LEU

Leii se bucura si ei de aprecierea persoanei iubite iar acest lucru ii face sa se simta protejati si in siguranta. Se intrevad adevarate sanse de prosperitate si totodata posibilitatea schimbarii locului de munca, cu ceva mai bun.

FECIOARA

Fecioarele au o zi de luni destul de agitata din cauza ca se trezesc implicate in multe proiecte pe care nu si le-au dorit. Cu toate acestea, vor trece cu brio testele sefilor si se vor bucura de aprecierea lor. Atentie mare insa la persoana iubita care se simte destul de neglijata in ultima vreme.

Vezi mai multe pe lyla.ro.