MENIU

Horoscop complet joi 15 mai

Ziua de joi, 15 mai, vine cu mai multe probleme de identificat si de rezolvat pentru majoritatea nativilor zodiacului. Este important ca majoritatea nativilor sa faca o introspectie pentru a-si da seama cu adevarat ce au de facut.

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 15 mai

Berbecii vor face tot posibilul pentru a se asigura ca toate lumea din jurul lor stiu ceea ce gandesc ei, care le sunt intentiile, mizand enorm pe comunicare. Totusi, Berbecii ar putea sa aiba senzatia ca intentiile lor le sunt interpretate gresit. In mod ironic, cu cat sunt mai hotarati sa-si sustina punctul de vedere cu privire la o anumite chestiune, cu atat mai frustrati ar putea sa se simta tocmai pentru ca cei din jurul lor nu par a fi dispusi sa proceseze si, uneori, nici macar sa-i asculte. Berbecii nu ar trebui sa lupte contra curentului si lase timpul sa treaca. Abia peste cateva zile sa-si reafirme opiniile.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 15 mai

Taurii stiu foarte bine ce au de facut joi, insa ar putea fi prea prinsi in detalii incat sa n-aiba habar de unde sa inceapa. De fiecare data cand isi revizuiesc planul de atac, se confrunta cu alta si alta problema care, aparent, ar trebui rezolvata inainte sa isi inceapa propriu-zis treburile. Insa nu exista motive de panica pentru Tauri, caci calmul si concentrarea ii vor ajuta sa ajunga la destinatie.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 15 mai

Rabdarea nu este tocmai punctul forte al Gemenilor, in aceasta perioada, cu atat mai mult cu cat s-au zbatut enorma in ultima perioada pentru a se dezvolta profesional, iar rezultatele se tot lasa asteptate. Din pacate, ziua de joi nu va duce o finalitate, asa ca Gemenii vor fi nevoiti sa astepte in continuare. Nu trebuie sa grabeasca procesul pentru ca o vor face, fara sa stie, in detrimentul lor.

RAC – horoscopul zilei de joi, 15 mai

Racii ar putea pune paie pe foc intr-o anumite discutie si sa genereze o situatie care ar putea sa se reverse in mod negativ asupra lor, chiar in prezenta familiei si/sau a colegilor de serviciu nestiutori. Este admirabil ca Racii depun eforturi pentru a-si indeplini obiectivele, dar trebuie sa cantareasca atent daca unele lucruri merita sacrificate sau nu pentru atingerea scopului.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
gemeni taur berbec horoscop zodii 15 mai