MENIU

Horoscop complet azi, 21 Martie 2015. Surprize uriaşe

Horoscop complet azi, 21 Martie 2015. Surprize uriaşe

Astazi, Soarele are ingresul in zodia Berbec, ceea ce inseamna ca vom avea parte de o zi destul de ciudata; actiunile independente se vor dovedi ineficiente. De asemenea, este indicat sa nu facem schimbari importante deoarece vom da gres.

Berbec
Desi dornic sa explorezi necunoscuturi si sa intalnesti noi orizonturi, insa nu ti-ai gasit cea mai buna zi. Aceste momente sunt nefavorabile pentru schimbari, iar rezultatul ar putea fi opusul la ceea ce te astepti. Cel mai bine este sa incerci sa te relaxezi si sa astepti sa treaca timpul.

Taur
Inca de la primele ore ale diminetii esti intr-o stare de dispozitie foarte buna; nu iti lipseste zambetul de pe buze si dai dovada de optimism in orice actiune pe care o faci. Astazi este posibil sa fii nevoit sa faci un drum mai lung pentru a revedea o persoana draga. Seara se anunta a fi foarte frumoasa.

Gemeni
In prima parte a zilei reusesti sa te odihnesti; profiti de aceasta zi libera pentru a te relaxa si a te bucura de liniste. Dupa orele pranzului este posibil sa fie nevoie de ajutorul tau intr-o situatie familiala. Trebuie sa rezolvi un conflict sau o disputa dureroasa intre doua persoane dragi.

Citeste continuarea pe kudika.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop azi horoscop 21 martie