MENIU

HOROSCOP complet 1 IANUARIE 2015. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Pragmatismul finalului de an accentuat de toate treburile pe care le-am avut de facut este inlocuit rapid de optimismul si exuberanta care cuprinde majoritatea nativilor zodiacului joi, 1 ianuarie 2015.

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 1 ianuarie 2015

Renumiti pentru capacitatea lor de organizare, inceputul lui 2015 ii prinde pe Berbeci intr-o stare surprinzatoare de lipsa de organizare. Desi in ultima zi a lui 2014, miercuri, pe 31 decembrie, Berbecii au facut tot posibilul sa nu lase treburile neterminate, ei reusesc sa duca totul la bun sfarsit. Spre norocul lor, oamenii apropiati nativilor din Berbec ii ajuta sa renunte la framantarile pe care le au pe fondul lipsei de organizare si sa se bucure de prima zi din 2015. Mai mult, Berbecii isi promit sa puna mai mult accent pe creativitatea lor, realizand, intr-un final, ca aceasta este baza unor planuri reusite. Totodata, reusesc sa imbratiseze placerea momentului, prezentul, lasand deoparte grijile viitorului si frustrarile trecutului.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 1 ianuarie 2015

Taurii sunt adevarati stalpi de sustinere la trecerea dintre ani si pe 1 ianuarie 2015. Isi asuma rolul ajutator pe care-l au si dau tot ce-i mai bun din ei sa sustina persoanele dragi din jurul lor care chiar au nevoie de ei. Atentie insa! Taurii se daruiesc cu totul in aceasta zi speciala, dar exista riscul ca cineva din familie sau chiar persoana iubita sa le subaprecieze eforturile. Desi nu este atitudinea ideala pentru a incepe anul, putin spirit de autoconservare le-ar fi cu adevarat benefic nativilor din Taur.

Citeste continuarea pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 2015 horoscop 1 ianuarie