MENIU

Horoscop arboricol: Tu ce copac eşti?

Astrologia convenţională este formată din semne ce reprezintă animale mai mult sau mai puţin fioroase. Va prezentăm o varianta “vegetală” a horoscopului. Află ce copac eşti, potrivit zodiacului arboricol.

Măr – Dragoste
Date: 25 iunie – 4 iulie; 23 – 31 decembrie
Încântător, atractiv, cu o aura plăcută, este o fire aventuroasă, căreia îi place flirtul, este sensibil şi întotdeauna îndrăgostit. Vrea să iubească şi să fie iubit, este un partener tandru şi credincios. Foarte generos, cu talente ştiinţifice. Trăieşte în prezent, îi place să filosofeze.

Frasin – Ambiţie
Date: 25 mai – 3 iunie; 22 noiembrie – 1 decembrie
Vivace, impulsiv, foarte atractiv, este ambiţios, inteligent şi talentat. Nu-i plac criticile şi obişnuieşte să se joace cu focul. Este o persoană de încredere, credincioasă şi un partener de viaţă prudent, care acţionează mai mult după ce-i dictează creierul decât după ce-i spune inima.

Fag – Creativitate
Date: 22 decembrie
Este caracterizat prin bun gust, concentrare pe aspectul exterior. Îşi organizează cu grijă viaţă şi carieră, este materialist, strângător, nu risipeşte banii. Nu se implică în acţiuni riscante dacă nu are ceva de câştigat, are grijă de corpul sau, este un companion excelent şi un lider performant.

Vezi mai multe pe Sfatul Părinţilor.