MENIU

HOROSCOP. Află cum stai cu iubirea în luna iunie 2014

Luna iunie aduce schimbari pe toate planurile, in special pe cel sentimental. Pozitia planetei Venus in casa Taurului va favoriza dragostea si activitatile ce au legatura cu arta.

BERBEC
In iunie 2014, viata sentimentala va fi influentata de bani. Majoritatea deciziilor financiare sau care tin de camin vor avea la baza ratiuni sentimentale. Cu toate ca nu vor avea loc prea multe evenimente pe plan sentimental, luna iunie nu este pierduta. Sunt sanse foarte mari ca la sfarsitul acestei perioade sa ai o intalnire importanta sau sa privesti cu alti ochi un coleg de munca.

TAUR

Luna iunie este foarte buna pentru Tauri. Vei fi mai sexy, vei avea darul de a atrage si vei primi foarte multe dovezi de afectiune si tandrete de la cei din jur. Este perioada ideala pentru a te impaca cu fostul sau pentru a incepe o noua relatie. Venus va favoriza planul sentimental, iar tu vei radia de bucurie.

GEMENI
Luna iunie nu este favorabila pentru Gemeni in ceea ce priveste viata sentimentala. Venus nu va avea o pozitie favorabila pentru acesti nativi. Asadar, iti va lipsi increderea de sine si sexualitatea. Dezamagirile nu ar trebui sa te impiedice sa speri la o iubire. A doua parte a lunii ar trebui sa fie ceva mai pozitiva pentru tine.

RAC
Vei avea o activitate sociala mult mai intensa in aceasta perioada, iar sansele sa-ti intalnesti "printul" vor fi mai mari. Venus va avea o influenta pozitiva asupra ta, vei avea mai multa incredere in fortele proprii si vei avea o sexualitate foarte puternica. Insa, daca nu actionezi in baza sentimentelor reale, este posibil sa domneasca spiritul prieteniei.

restul zodiilor le găsești pe Ele.ro.