MENIU

HOROSCOP 9 mai 2019. Apar situații de urgență și decizii importante de luat

HOROSCOP 9 mai 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcție de zodie, pentru ziua de joi, 9 mai 2019. 

Berbec

Ești într-o formă maximă. Te simți bine, ai încredere deplină în forțele proprii și nu eziți să îți faci planuri dintre cele mai mărețe. Profită de surplusul acesta de energie. Treci dincolo de intenții, la concret.

Taur

Ai multă treabă la locul de muncă. Dacă constați că intri în criză de timp, dă un telefon și anunță că s-ar putea să întârzii. Mai ales în situația în care ești așteptat de mai multe persoane, nu doar de partenerul de viață.

Gemeni

Nu mai ai răbdare. Deși mai ai două zile de muncă, visezi la weekend. Ai deja un plan exact pentru fiecare dintre cele două zile libere. Totuși, gândește-te și la o alternativă, în caz că intervine ceva neprevăzut.

Rac

Nu ești de acord să îți schimbi planurile pentru seara asta. Nici chiar dacă insistă partenerul de viață. Încerci să găsești o variantă de mijloc, însă dacă nu reușești, vei fi nevoit să faci o alegere.

Leu

Ești genul care reacționează destul de puternic atunci când lucrurile nu merg așa cum ar trebui. Încearcă să te temperezi pentru că din cauza unor vorbe aruncate la nervi riști să îți strici relațiile cu cei din jur.

Fecioară

Ești entuziasmat. Ai întâlnit câteva persoane care ar putea jucă un rol important în ceea ce privește carieră ta profesională. Fii precaut. Chiar dacă par inofensive la prima vedere, nu poți să fii sigur de intențiile lor.

Balanța

Începi muncă încă de dimineață devreme. Îți sună telefonul încontinuu. Ai de rezolvat o situație urgență la job și trebuie să fugi. Totuși, înainte să pleci, ocupă-te și de cei din casă. În ultima vreme îți reproșează că nu prea mai dai atenție.

Scorpion

Ai emoții pentru partenerul de viață. Trece printr-un moment important și tu îl trăiești la aceeași intensitate. În scurt timp vei putea răsufla ușurat pentru că veștile primite vor fi cele mai bune.

Săgetător

Tocmai te-a anunțat o rudă că vine în vizită. Nu singură, ci cu întreagă familie. Nu este chiar cea mai bună veste pe care o așteptai, dar știi că va fi bine. Ultima oară când v-ați întâlnit v-ați distrat de pomină...

Capricorn

Începi ziua că de obicei. Pe când credeai că nimic nu te poate scoate din rutina zilnică, la amiază se va întâmplă ceva ce te va surprinde și te va face să îți pui anumite întrebări. Spre seară totul revine la normal.

Vărsător

Ai muncit cam mult în ultima vreme și lipsă somnului se face simțită. Nu te mai poți concentra că înainte și riști să greșești tocmai acum. Cel mai bine ar fi să ceri ajutorul cuiva. Chiar dacă nu îți convine, e mai bine așa.

Pești

Ești atât de preocupat de ce faci astăzi, încât nu-i vezi și nu-i auzi pe cei din jur. Ai de terminat ceva și nu îți permiți să pierzi timpul cu nimic. Dacă vrei să ai randament maxim, închide și telefonul.

Mai multe articole despre:
horoscop zilnic HOROSCOP 9 mai 2019