MENIU

Horoscop 8 mai. O zodie are un NOROC nesperat la BANI. A ta, oare?

Balanţele negociază dur astăzi, cei născuţi în zodia Capricorn vor fi adevăraţi detectivi, iar nativii zodiei Peşti au găsit soluţia perfectă să îşi suplimenteze veniturile!

BERBEC
Urmează să plecaţi din oraş şi sunteţi emoţionaţi. De multă vreme aşteptaţi această deplasare, pentru că este vorba despre un loc tare drag vouă şi sunteţi plini de energie.

TAUR
Astăzi este una dintre acele zile în care nu va pasă de ceea ce se întâmplă în jurul vostru, ci doar de propria persoană. Încercaţi să vă relaxaţi, pentru că meritaţi acest lucru.

GEMENI
Aveţi parte de multă inspiraţie şi trebuie să profitaţi la maximum de această. Nu va lăsaţi traşi în urmă de parteneri sau colegi care au în spate fel şi fel de motive şi ambiţii personale.

RAC
Aveţi nevoie de multă linişte în zilele următoare. Aţi depus un efort supraomenesc în ultima perioada şi începe să se simtă oboseala, dar câteva zile de concediu pot face minuni.

LEU
Popularitatea voastră este în creştere şi aveţi parte de succes pe oriunde mergeţi. Şi la birou, dar şi în cercul de prieteni o să va simţiţi foarte importanţi.

FECIOARA
Simţiţi nevoia să va notaţi gândurile şi să faceţi un plan de atac. Este momentul pentru ceva deosebit pentru că nu va place în ce direcţie se îndreaptă lucrurile din punct de vedere profesional, scrie Radio Bucureşti.

BALANŢĂ
Visaţi la o plajă într-o zona exotică şi va şi vedeţi călătorind acolo. Pe de altă parte, partenerul de viaţă îşi doreşte aer curat şi vrea la munte. O să negociaţi dur până o să ajungeţi la o concluzie.

SCORPION
Este o zi norocoasă pentru a rezolva tot ce ţine de semnarea unor contracte. Seară o să aveţi motive pentru a sărbători.

SĂGETĂTOR
Interactionati cu oameni pe care îi consideraţi deosebiţi şi pe care aţi vrut de multă vreme să îi cunoaşteţi. Aceştia vor avea un impact semnificativ asupra viitorului vostru în carieră.

CAPRICORN
Aveţi abilităţi de detectiv, iar astăzi va comportaţi precum unul. Aflaţi un mic detaliu şi faceţi săpături pentru a află cât mai multe.

VĂRSĂTOR
Aţi intrat într-o perioada în care nu vreţi altceva decât să va relaxaţi. Nu vreţi să auziţi de serviciu sau de telefon, doar de acle activităţi care va fac plăcere cu adevărat.

PEŞTI
Puneţi bazele unei afaceri sau măcar începeţi să faceţi planurile pentru o activitate menită să va crească veniturile lunare. Nici că se putea să fiţi mai entuziasmaţi.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 8 mai