MENIU

HOROSCOP 7 februarie

Horoscop 7 februarie

HOROSCOP 7 FEBRUARIE. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru vineri, 7 februarie:

HOROSCOP BALANȚĂ

Există riscul ca astăzi să te confrunți cu unele probleme financiare sau legate de casă. Dacă ești singură, îți vei dori foarte mult să întâlnești pe cineva, însă nu este cazul să te grăbești. Nu te arunca cu capul înainte într-o nouă relație, pentru că s-ar putea să ajungi să suferi. Dacă ești măritată, spre seară vei purta o discuție delicată cu soțul tău.

HOROSCOP SCORPION

Va trebui să elimini starea de haos care s-a instalat în viața ta în ultima perioadă. De asemenea, va trebui să-ți reevaluezi unele puncte de vedere din cauza cărora ai întâmpinat unele probleme. Există riscul ca o colegă de muncă să încerce să-ți pună bețe în roate, așa că fii cu ochii în patru.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Va fi o zi în care te vei supune unei introspecții necruțătoare și există riscul ca să nu-ți placă ceea ce vei descoperi despre tine însăți. O problemă financiară s-ar putea să-ți dea unele bătăi de cap. Evită să visezi cu ochii deschiși, pentru că nu vei face decât să-ți irosești timpul degeaba. Mai bine alege să ieși cu prietenele tale, pentru că ele te vor aduce cu siguranță cu picioarele pe pământ.

HOROSCOP CAPRICORN

Vei fi nevoită să iei o decizie importantă pe plan profesional sau social și vei avea tendința să-ți supraevaluezi propriile puteri. N-ar fi o idee rea să renunți la un proiect care nu ți-a adus rezultatele dorite. E inutil să persiști într-o greșeală. Spre seară, o rudă îți va da o veste care nu te va bucura deloc.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Vei fi plină de energie și productivă pe parcursul acestei zile. La muncă, va trebui să dai dovadă de multă răbdare și diplomație. Fii sinceră cu tine în ceea ce privește motivele pentru care alegi să faci anumite lucruri, pentru că altfel îți vei face singură rău. Vei avea revelația că o problemă care ți-a dat bătăi de cap în ultima vreme nu este de fapt atât de gravă pe cât credeai.

HOROSCOP PEȘTI

Există riscul să exagerezi cu mâncarea pe parcursul zilei de astăzi, ceea ce evident trebuie evidat. Pe plan amoros va fi o zi cât se poate de liniștită și mulțumitoare. Evită să faci o tranzacție financiară, pentru că stelele nu-ți sunt favorabile. Există riscul să ai o ceartă cu o colegă de muncă.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro