MENIU

Horoscop 7 decembrie 2017. Lacrimi și disperare pentru această zodie

BERBEC
Sunteți plini de energie și în acest ton simțiți nevoia de o schimbare în plan sentimental. V-ați săturat să așteptați așa că vă declarați iubirea sus și tare spre surprinderea tuturor.

TAUR
Va lăsați duși de val și sunteți pacifiști convinși astăzi. Nimic din ce se va întâmplă nu va poate strică bună dispoziție.

GEMENI
Astăzi atrageți admirația celor din jur. Cu puțină atenție, va puteți descurcă excelent în afaceri și veți avea ocazia să faceți o investiție importantă pentru casă.

RAC
Se ivește o șansă nouă la orizont și vi se pare din ce în ce mai interesantă. Sunteți conștienți că nu e ușor de dus la capăt ceea ce vreți să începeți, dar merită eforturile.

LEU
Ar fi bine să îi arătați persoanei iubite mai multă afectivitate. Nu va lăsați acaparați de problemele personale și investiți mai mult timp și energie în relație.

FECIOARĂ
Agenda este foarte încărcată, dar nu vă plângeți, pentru că voi ați fost de acord să acceptați tot felul de sarcini suplimentare, deși știați că nu aveți timp.

BALANȚA
Primiți o ofertă interesantă din punct de vedere profesional și o analizați cu atenție. Visați puțin la ceea ce s-ar putea întâmplă în continuare.

SCORPION
Urcați o treaptă în carieră și sunteți foarte fericiți. Atât de bucuroși sunteți încât nici nu mai contează că cineva va anunța că trebuie să dați niște bani înapoi.

SĂGETĂTOR
Sentimentele voastre sunt mai clare că oricând și vreți să arăți și celorlați asta. Primul care va află este partenerul de viață și abia apoi restul cunoscuților

CAPRICORN
Astăzi va fi o zi aproape perfectă pentru voi. Lucrurile se desfășoară după bunul plac la slujbă și pe plan personal veștile sunt bune. Pe seară, veți face un drum în folosul familiei.

VĂRSĂTOR
Veți lua parte la câteva acțiuni importante pentru viitorul vostru. Încercați să dați dovadă de diplomație și să va păstrați calmul pentru a nu riscă să porniți cu stângul pe un nou drum.

PEȘTI
Sunteți persoane puternice și suportați încercările vieții, însă acum aveți nevoie de sprijinul apropiaților pentru a face față emoțiilor. Cu calm și răbdare o să ieșiți învingători.

sursa

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop astre horoscop 7 decembrie