MENIU

HOROSCOP 6 iunie 2019. Ai mare grijă dacă pleci la drum

HOROSCOP 6 iunie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcție de zodie, pentru ziua de joi, 6 iunie 2019. 

Berbec

Îți dorești să faci o schimbare, în viața personală sau în carieră. Totuși, înainte de a face următorul pas analizează cu atenție detaliile.

Taur

Vei avea o zi mai agitată la muncă. Cu toate astea reușești să-ți păstrezi calmul până la sfârșit. Asta pentru că ceea ce urmează după program te face să zâmbești.

Gemeni

Nu te lăsa influențat de cineva care încearcă să obțină ceva de la tine. Dacă ceea ce auzi te pune pe gânduri, gândește-te bine înainte să faci un pas.

Rac

O problemă apărută de dimineață în familie te obligă să faci niște schimbări în program. Ai grijă, poate că șefii nu te vor înțelege, așa că mai bine ia-ți o zi liberă.

Leu

Toată ziua ai de alergat pentru semnarea unor acte și abia reușești să rezolvi tot ce aveai de făcut. Abia pe seară o să-ți permiți să te relaxezi, mai ales că ce a fost mai greu a trecut.

Fecioară

Astăzi o să fii toată ziua sub influența emoțiilor. Ești agitat din cauza unei întâlniri la care trebuie să iei parte la muncă. La final realizezi că nu a fost chiar atât de greu.

Balanță 

Ești nevoit să mergi în vizită la niște rude care te-au rugat să-i ajuți într-o problemă. Dacă pleci după-amiază, nu uita să iei în calcul și aglomerația de pe drum. Ca să nu întârzii, pleacă din timp.

Scorpion

Constați că lucrurile nu merg cum vrei tu și reacționezi că exagerat. Arunci cu reproșuri în persoane care nu au nicio vina. Ai grijă, dacă nu te liniștești riști să-i rănești chiar pe cei care sunt de partea ta.

Capricorn

Concentrează-te și încearcă să termini cât mai repede ce ai de făcut pentru că acasă te așteaptă ceva deosebit. Cei dragi te așteaptă cu o surpriză pe care au pus-o la cale de mult timp.

Vărsător

Apar niște evenimente la care trebuie să participi. Nu ai timp de așa ceva, însă șefii insistă. Selectează-le doar pe cele care importante, așa vei reuși săi împaci pe toți și să-ți vezi și de treburile tale.

Pești

Intervin niște schimbări în viața ta și asta te agită. Ai tendința să ridici tonul la niște persoane care nu merită acest lucru. Încearcă să te liniștești pentru că nu cei din jur sunt de vina pentru ceea ce ți se întâmplă ție acum, ci chiar tu.

sursa: ziuadecluj.realitatea.net.

Mai multe articole despre:
horoscop 6 iunie HOROSCOP 6 iunie 2019