MENIU

Horoscop 6 ianuarie 2019. O zi plină de evenimente!

Horoscop 6 ianuarie 2019

Horoscop 6 ianuarie 2019. Află cum sunt zodiile influențate de Luna Nouă și de Eclipsa de Soare din 6 ianuarie 2019!

Horoscop 6 ianuarie 2019. Berbec

Eclipsa și Luna Nouă pun accent pe planurile tale socio-profesionale. Cer mult de la tine, mai ales o analiză foarte serioasă a ceea ce dorești să realizezi, să clădești, să atingi, cândva, în carieră. E bine să stai puțin și să chibzuiești pe îndelete, încotro vrei să mergi, să faci planuri pe termen lung, pe ani de zile chiar, pentru că eclipsa te susține să trasezi direcții extrem de solide. Ești sprijinit să descoperi aspecte care erau acolo, dar parcă te temeai să le folosești, să le scoți la lumină.

Horoscop 6 ianuarie 2019. Taur

Horoscop 6 ianuarie 2019. Eclipsa și Luna Nouă însoțite de Saturn sunt niște sfătuitori înțelepți care ar merita ascultați cu luare aminte! Fii pe fază la orice pont, orice sfat, orice lecție de viață care vine la tine pe diverse căi, pentru că ar putea avea efecte dintre cele mai serioase de acum încolo. Parcă ar fi o lecție oferită de-a gata, în rezumat, o concluzie pentru care, în alte condiții, ai fi muncit mult și bine ca să ajungi la același pont, deci primește ceea ce se îndreaptă către tine și apoi pune în practică.

Horoscop 6 ianuarie 2019. Germeni

Luna Nouă însoțită de eclipsă și de un Saturn companion are efecte bizare asupra ta. Nu e genul tău să stai în umbră, nici să te retragi din iureșul evenimentelor, dar de data aceasta ceva îți spune că e mult mai bine să stai în banca ta, să nu faci prea multe valuri, chiar să nu spui nimic. Preferi anonimatul sau izolarea, nu pentru că nu ți-ai găsi locul printre ceilalți, ci pentru că pregătești ceva, coci tu ceva și nu vrei să faci prea multă zarvă pe seama planurilor tale. Sunt emoții foarte greu de interpretat, un fel de distanță față de restul lumii, un pic de rezervă, preferând să lași pe alții să se agite.

Horoscop 6 ianuarie 2019. Rac

Luna Nouă de azi, ce coincide și cu o eclipsă de Soare, la care mai contribuie și un Saturn însoțitor, te vizează direct. Viața în doi e direct vizată de aceste aspecte astrale care seamănă cu un examen de maturitate. Ceva ce ai presimțit demult că ar exista acum iese la iveală sau își arată fața până acum nevăzută. Poate o presimțire ciudată ți se confirmă, poate un secret bine ascuns ți se destăinuie. Poate o emoție pe care nu ai acceptat-o își cere drepturile să fie exprimată.

Horoscop 6 ianuarie 2019. Leu

Luna Nouă combinată cu eclipsă și un Saturn în conjuncție te obligă să te gândești la responsabilitățile tale. Ești pregătit să iei pe umerii tăi și mai mult, obligații pe care oricum le duci în spate cu maturitate, dar de data aceasta simți o povară și mai mare care cere mult de la tine. Poate ți-e gândul la niște probleme de serviciu și-ți tot bați capul cum să le rezolvi, iar eclipsa de azi te ajută să primești informații utile care vor putea fi puse în practică în viitor. Stai și trasezi o strategie pe termen lung legată de planurile tale profesionale, ba chiar descoperi că știi deja ce ai de făcut, dar tot amânai momentul.

Horoscop 6 ianuarie 2019. Fecioară

Horoscop 6 ianuarie 2019. Eclipsa de Soare de azi, accentuată și de Saturn prin preajmă, îți spune să te concentrezi asupra inimii tale, asupra dorințelor tale cele mai mari în iubire. E ceva ce-ți dorești de mult și nu mai primeai, dar pesemne că nu vine din senin, nu cade plocon la poartă. Chiar dacă tu mizai pe noroc ca să-ți împlinești acel vis, îți dai seama că deții instrumentele concrete pentru a trece la fapte, pentru a construi chiar tu ceea ce îți doreai atât de mult. Poate ți se cere mai multă profunzime în iubire, mai multă maturitate și răbdare, deci nu privi iubirea doar prin prisma fluturilor din stomac, pentru că de data aceasta rațiunea va trasa cele mai bune direcții de mers.

Horoscop 6 ianuarie 2019. Balanță

Luna Nouă cu eclipsă de azi te ajută să intri în legătură cu sufletul tău. Nu ai mai avut parte de o asemenea profunzime, de o asemenea sondare în adâncurile ființei tale, deci profită de acest eveniment astral pentru a ajunge în cel mai ascuns ungher al sufletului. Poate ajungi până la spiritul tău, deci să nu te mire că ai senzații ciudate, amintiri neobișnuite, poate te paște vreo criză existențială sau chiar o vagă depresie… Parcă ar ieși la lumină din cele mai îndepărtate sau vechi unghere ale ființei tale, din viața trăită până acum sau, cine știe, poate chiar din alte existențe anterioare – emoții puternice ce se cereau a fi eliberate. Lasă-le să se manifeste.

Horoscop 6 ianuarie 2019. Scorpion

Luna Nouă de azi e mai specială, pentru că vine la pachet și cu o eclipsă și cu un Saturn în conjuncție. Ele cer de la tine profunzimea declarațiilor, maturitatea deciziilor, deci… ai grijă ce spui, nu te juca nici cu vorbele, nici cu deciziile, nici cu informațiile pe care le transmiți. Nu te grăbi să deschizi gura, stai și chibzuiește profund ce vrei să transmiți altora, pentru că s-ar putea ori să fii interpretat exact invers decât ai dori tu, ori să sune prea dificil pentru unii. Trebuie să-ți ajustezi comunicarea în funcție de auditoriul tău, deci nu face filosofii de viață cu cei mediocri și nici nu ridica ștacheta raționamentelor tale prea sus, pentru că mesajul tău va rămâne neînțeles de lume. Dacă vrei să spui ceva, fă-o prin exemple concrete care să fie ușor de înțeles, logice, matematice, palpabile, pentru că ideile tale de acum sunt mai greu de perceput.

Horoscop 6 ianuarie 2019. Săgetător

Horoscop 6 ianuarie 2019. Luna Nouă cu eclipsă și Saturn la pachet îți atrag atenția asupra felului în care îți câștigi pâinea. Nu asupra sumei pe care o ai acum în buzunar, ci asupra perspectivelor tale financiare. Ți se cere să concepi o strategie pe termen lung legată de veniturile tale, dar nu folosind aceleași mijloace ca până acum. E vremea să te gândești la o schimbare în carieră, la altă profesie, la alt nivel, la altă funcție, pentru că meriți mai mult sau poți mai mult. E vremea să ieși și tu la lumină, să lupți pentru a te afirma, pentru că felul în care te vor vedea ceilalți acum, în plan profesional, se va oglindi și asupra situației tale financiare.

Horoscop 6 ianuarie 2019. Capricorn

Eclipsa și Luna Nouă au loc în zodia ta, ba îl mai prind și pe Saturn la mijloc, deci clar că ești printre cei mai vizați de evenimentele astrale de deasupra. Lucruri pe care le-ai început demult pot ajunge acum la un nivel care să-ți inspire stabilitate și claritate, deci munca ta de atâta vreme este recompensată. Ai avut răbdare, dar nimeni nu are mai multă răbdare ca tine, deci acum vezi cu ochii tăi roadele eforturilor depuse. A fost o construcție lentă la care ți-ai adus foarte serios contribuția, dar iată că a meritat, pentru că acum faci un pas în față și arăți cine ești, ce ai învățat, ce ai realizat.

Horoscop 6 ianuarie 2019. Vărsător

Eclipsa și Luna nouă au loc într-o zonă liniștită, deci tu ești printre cei care azi nu-și doresc altceva decât liniște, odihnă, somn de voie sau unele activități ceva mai retrase, fără a ieși prea mult în agitația lumii. Ba chiar ar fi benefic să-ți încarci bateriile în intimitate, în izolare, fără multă lume în jurul tău, ceea ce e o noutate pentru tine, un sociabil prin definiție, dar azi parcă nu lași pe nimeni să-ți stea prin preajmă.

Horoscop 6 ianuarie 2019. Pești

Horoscop 6 ianuarie 2019. Eclipsa și Luna Nouă de azi te derutează, pentru că nici tu nu știi cum să tratezi atmosfera acestei zile. Să stai singur, să dormi, să visezi sau să ieși în lume? Chiar dacă alegi a doua variantă, de a socializa, de a discuta cu lumea, parcă nu ești pe aceeași lungime de undă cu tovarășii tăi de discuții, parcă te simți printre străini. Nu tu comunicare, nu tu apropiere sufletească, se resimte o oarecare răceală între tine și ceilalți. Totuși, poți folosi de minune această aparentă liniște, pentru că nu e întotdeauna de preferat să te înconjori de multă lume.

Citește horoscopul complet pe acvaria.com