MENIU

HOROSCOP 6 februarie

HOROSCOP 6 februarie

HOROSCOP 6 februarie. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru joi, 6 februarie:

HOROSCOP BERBEC

Este posibil să devii atrasă de un bărbat foarte diferit de tine și care nu ți se potrivește. Drept urmare, emoțiile tale se vor lupta cu rațiunea, iar tu ești singura în măsură să stabilești cine va câștiga. La locul de muncă, este posibil să provoci un mic scandal din cauză că vrei să deții în permanență controlul. Spre seară, va trebui să rezolvi o problemă de familie care nu-ți dă pace de ceva vreme.

HOROSCOP TAUR

Din fericire, vei avea astăzi unele motive să te îndoiești astăzi de stabilitatea slujbei tale. Drept urmare, nu vei o stare de spirit grozavă. Dacă va trebui să delegi anumite responsabilități, ai mare grijă cum alegi oamenii. Încearcă să te detașezi de probleme când ajungi acasă, pentru a nu-i transmite o stare de spirit negativă partenerului tău.

HOROSCOP GEMENI

Evită să bei sucuri acidulate, pentru că ești predispusă să te balonezi, și mestecă încet când mănânci. Pe planul carierei te vei descurca de minune astăzi, dând dovadă de multă stăpânire de sine. Vei munci cu multă determinare și energie, exprimându-ți totodată din plin personalitatea.

HOROSCOP RAC

Relațiile cu prietenele sau cu rudele vor avea astăzi de suferit. Vei fi cuprinsă de un sentiment de nesiguranță pe plan afectiv și vei fi îngrijorată la gândul că ceva rău s-ar putea petrece în familia ta. Cineva va încerca să te înșele ducându-te cu zăhărelul, așa că ai grijă să-ți păstrezi vigilența.

HOROSCOP LEU

Conjunctura astrală ți-ar putea aduce o situație norocoasă, din care vei avea mult de câștigat. Pe planul carierei, îți vei păstra mintea limpede și nu vei lăsa emoțiile să-ți afecteze judecata. O mai mare încredere de sine îți va permite să obții mai multe succese.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro