MENIU

Horoscop 5 mai. O zi extrem de agitată, mai ales în prima parte a zilei

Este o zi extrem de agitată şi tensionată mai ales în prima parte a zilei, de aceea este bine să amânaţi deciziile importante măcar până după-amiază.

Berbec. În prima parte a zilei vă veţi dedica treburilor de zi cu zi. După amiază, vă veţi detaşa complet de unele lucruri care se pare că oricum nu vă ajută cu nimic şi veţi reuşi să vă dedicaţi unor pasiuni sau unor lucruri care vă fac plăcere.

Taur. Este bine să amânaţi lucrurile mai dificile, măcar până după-amiază. Trebuie să acordaţi o importanţă deosebită persoanelor cu care intraţi în contact şi mai ales dacă aveţi nevoie să obţineţi ceva de la ele. Politeţea, respectul şi amabilitatea nu trebuie să vă lipsească.


Gemeni. Nici pentru voi prima parte a zilei nu este favorabilă întâlnirilor, aşa că cel mai bine este să amânaţi pentru după-amiază. Este posibil să ai momente de uşoară disperare şi să nu ştii ce să rezolvi mai întâi.


Rac. O zi în care nu se anunţă mari schimbări pentru voi. Sunt posibile totuşi unele momente de furie, dar se pare ca în cele din urmă veţi reuşi să le stăpâniţi.

Leu. Aveţi momente de ezitare şi parcă nu îndrăzniţi să spuneţi ceea ce doriţi. Aveşi mare grijă şi la sănătate, deoarece există riscul unor mici accidente.


Fecioară. Nu vă grăbiţi! Verificaţi cu mare atenţie lucrurile pe care le faceţi astăzi pentru că există riscul unor erori. În a doua parte a zilei, veţi deveni mai sociabili.

Balanţa. Aveţi ceva probleme de comunicare şi este mai bine să încercaţi să vă detaşaţi de lucrurile care vă fac rău. Nu este rău să vă gânditi la proiecte personale.


Scorpion. Sunteţi exagerat de paşnic astăzi şi asta va dă de gândit persoanelor din jurul dumneavostră şi acest lucru dă naştere la tot felul de suspiciuni. Celor din jur le va fi greu să se bazeze pe voi astăzi.

Sagetator. Sunteţi foarte atenţi la detalii, ceea ce este posibil să vă obosească şi rapid. Spre seară, ar fi bine să optaţi pentru o plimbare şi multă odihnă. Unii dintre voi, este o zi în care s-ar putea să vă gândiţi la planuri de viitor.


Capricorn. Nu aveţi linişte deloc. Vă comportaţi de parcă astăzi trebuie să vă rezolvaţi toate problemele. Atenţie la detalii în primul rând.

Vărsător. Este o zi minunată pe care să o petreceţi cu familia şi prietenii. Există şanse de mici dispute, însă dacă vă menţineţi calmul totul se va rezolva.

Peşti. O zi în care vă confruntaţi cu probleme financiare. Fie că aveţi datorii pe care trebuie să le plătiţi urgent sau amenzi pe care există riscul să le încasaţi. Cu toate aceste probleme, până la urmă veţi reuşi să găsiţi o solutie convenabilă şi pentru dumneavoastră.