MENIU

HOROSCOP 3 martie

<p>HOROSCOP ZILNIC</p>

HOROSCOP - Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru luni, 3 martie:

HOROSCOP BERBEC

O prietenă apropiată, probabil din zodia Scorpion, îți va propune să demarați un proiect împreună, iar ție îți va surâde ideea. Vei fi un pic ocupată cu unele probleme de familie, însă nu te va deranja să ți se reamintească de o promisiune pe care ai făcut-o. Spiritul tău de echipă îți va aduce un compliment din partea cuiva.

HOROSCOP TAUR

Vei simți nevoia să faci ceva ieșit din comun și să zdruncini certitudinile pe care unele persoane le au despre tine. Ai grijă însă! Starea asta de spirit s-ar putea să îți scoată în cale un bărbat la fel de imprevizibil și de vulcanic cum ești tu în aceeași perioadă. Ai grjă ce-ți dorești!

HOROSCOP GEMENI

Un proiect început cu ceva vreme în urmă ar putea încolți în cele din urmă. Fie că este vorba de o idee de-a ta sau de un proiect la care pui umărul, te vei simți extrem de entuziasmată. O prietenă din zodia Berbec se va dovedi a fi indispensabilă pentru tine. Nu ezita să o lași să ia unele decizii în locul tău.

HOROSCOP RAC

Vei ști să te bucuri de calmul și liniștea din viața ta. Certurile și războaiele nu te vor interesa pe parcursul zilei de astăzi. Relația de iubire în care ești implicată va câștiga în profunzime. Dă dovadă de mai mult spontaneitate în relația cu prietenele tale, pentru că asta vă va implica și mai mult.

HOROSCOP LEU

Încearcă să-ți iei toate măsurile de precauție împotriva unor lovituri pe la spate din partea colegilor tăi, pentru că există riscul ca ele să se producă pe parcursul zilei de astăzi. De asemenea, există riscul să fii implicată într-o situație în care vei avea de pierdut din cauză că nu te descurci foarte bine să vorbești în public. Încearcă măcar să comunici mai bine cu partenerul tău, pentru că veți avea amândoi de câștigat din asta.

Citiți predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro