MENIU

Horoscop 29 august 2019. Trebuie să dai startul unei acţiuni noi!

Horoscop 29 august 2019

Horoscop 29 august 2019. Află ce ți-au rezervat zodiile pentru ziua de joi, 29 august 2019!

Horoscop 29 august 2019. Berbec

Aşezi pe umerii persoanei iubite prea multe aşteptări, de parcă ţi-ai lega acum toate visele numai de el, dar acest lucru s-ar putea să nu îi prea convină. Cu cât te vede mai ancorat de el, cu atât s-ar putea să bată în retragere, ca atare nu te agăţa de el cu toată fiinţa ta. A proiecta asupra lui tot ce visezi e o responsabilitate mult prea mare pentru un om şi nu va înţelege corect nevoia ta imensă de a fi cu cineva, de a iubi şi a fi iubit.

Horoscop 29 august 2019. Taur

Duci după tine nişte resentimente care ar fi trebuit să dispară demult din inima ta, dar tu nu le poţi şterge încă din memorie. La originea acestei stări negative e un conflict mai vechi care nici nu mai e valabil, a trecut, dar tu tot despre el aduci vorba. A devenit o povară pentru tine, o obsesie chiar, şi nu reuşeşti să scapi odată de sub această influenţă negativă. Ai impresia că cel cu care nu te-ai înţeles cândva te priveşte şi acum cu ostilitate sau că lumea îşi aduce aminte de problema aceea de demult, ceea ce nu e deloc adevărat.

Horoscop 29 august 2019. Gemeni

De felul cum te priveşti pe tine însuţi depinde succesul relaţiilor tale, ca atare, dacă vrei ca ceilalţi să te placă aşa cum eşti, trebuie să-ţi radieze iubirea de sine pe faţă. Dacă tu te vezi singur într-o oglindă deformată, dacă-ţi vezi doar lipsurile şi defectele, dacă în permanenţă ai vrea să schimbi ceva la tine, cum ai vrea ca ceilalţi să te preţuiască mai mult? E ca şi cum ai spune cuiva de o sută de ori că supa lui e sărată şi până la urmă chiar va începe să simtă şi el la fel despre ceea ce mănâncă.

Horoscop 29 august 2019. Rac

Credeai că prietenii te vor susţine într-un moment dificil, dar, în loc de încurajări care să-ţi ridice moralul, te trezeşti sub tirul criticilor lor. E un semnal de alarmă cu privire la bunele lor intenţii, deci ai tot dreptul să le pui la îndoială sinceritatea şi loialitatea. Tu nu ai fi făcut aşa, dacă ei ar fi trecut prin situaţii similare, ba chiar ai fi pus umărul alături de ei ca să depăşească hopul, pe când ei ce fac? Te judecă, te ceartă, fug de răspundere sau încearcă să te influenţeze să renunţi.

Horoscop 29 august 2019. Leu

Greu să faci pace între cele două energii care-ţi dau târcoale astăzi. Una te împinge la acţiune, să te apuci să faci ceva curajos, să nu stai pe loc. Alta te trage de mânecă şi îţi spune s-o laşi mai moale, să ai răbdare, pentru că rezultatele visate sunt încă departe. Cum tu eşti o fire activă, de felul tău, vei da până la urmă întâietate acţiunii, pentru că nu-ţi place să stai pe margine aşteptând ca lucrurile să evolueze ca melcul. Pui mâna pe unelte şi începi să construieşti chiar tu ceea ce vrei să obţii, zorind cumva lucrurile.

Horoscop 29 august 2019. Fecioară

Reuşita proiectelor începute depinde mult de tovarăşii pe care îi atragi alături de tine pentru acelaşi scop. Trebuie să fii foarte atent la colaboratori, pentru că ai tendinţa de a aduna oameni pesimişti, negativişti, care ţi-ar putea pune doar beţe în roate la orice pas, şi degeaba ai tu chef de acţiune şi elan, dacă ceilalţi te trag înapoi ca o ghiulea prinsă de picior.

Horoscop 29 august 2019. Balanță

Deşi nu e genul tău să te comporţi aşa, azi eşti cam delăsător şi nu ai chef de nimic. Leneveşti prin casă, te ocupi de activităţi domestice simple şi sedentare, orice, numai să nu fii prea solicitat fizic sau mental. Dacă ai putea, ai dormi câteva ore în plus sau te vei culca mai devreme diseară, pentru că simţi că nu ai energie şi mai bine stai pe loc. Declicul vine din propria ta minte, pentru că dacă te complaci în această situaţie, vei simţi că ziua trece fără nimic interesant în program.

Horoscop 29 august 2019. Scorpion

Horoscop 29 august 2019. Eşti invitat să te alături unei acţiuni, unui proiect din care ai şi tu multe de câştigat, dar totuşi, înainte de a culege roadele, trebuie să şi contribui cu ceea ce ştii să faci tu cel mai bine. Rezultatele foarte bune ale acestei afaceri apar din cooperare, completându-te reciproc cu cei care au şi ei un rol de jucat aici. Singuri, fiecare separat, nu aţi ajunge la aceleaşi roade excelente, dar aşa, punând mână de la mână, umăr lângă umăr, idee lângă idee, iese un plan colectiv de toată frumuseţea care va mulţumi pe toată lumea care participă echitabil.

Horoscop 29 august 2019. Săgetător

Parcă ai fi consemnat la domiciliu, dar nu-ţi displace deloc să stai acasă, mai ales dacă ai tot felul de treburi de rezolvat între pereţii locuinţei tale. Preocuparea ta numărul unu se îndreaptă spre confortul tău domestic, încât nu ar fi de mirare să întorci toată casa pe dos ca să rearanjezi totul. O curăţenie generală ar suna excelent la dorinţa ta de a schimba mediul în care trăieşti, dar, cu ceva noroc, poate e chiar vorba de o mutare în altă casă, în alt decor.

Horoscop 29 august 2019. Capricorn

Eşti într-un moment în care, fără să-ţi dai seama de ce, aluneci mai mult într-o zonă sumbră a gândurilor tale, deşi nu ai nici un motiv. Te paşte o vagă depresie, de parcă te-ai fi împotmolit în propriile griji şi limite. Capul sus, nu ai de ce să te comporţi aşa, de parcă ţi s-au înecat toate corăbiile, pentru că pesimismul nu te caracterizează! Sigur vei găsi în preajma ta ceva mult mai bun decât motivul supărărilor tale inexplicabile, şi de care te poţi agăţa cu toată speranţa.

Horoscop 29 august 2019. Vărsător

Trebuie să dai startul unei acţiuni noi, dar ai mai multe direcţii de mers şi nu ştii care e mai bună pentru tine. Intuiţia ta nu greşeşte niciodată, ca atare trebuie să-ţi asculţi cu atenţie vocea interioară care te împinge doar spre una din alternativele oferite. Dă-i curs celei spre care îţi dă ghes inima, pentru că se va dovedi a fi alegerea corectă.

Horoscop 29 august 2019. Pești

Primeşti o veste despre felul în care ar putea evolua nişte evenimente în perioada următoare, dar nu eşti deloc mulţumit de ce auzi. Aluneci încet într-o stare de depresie, de abandon, de neputinţă, pentru că nu există nimic bun de care să te poţi agăţa. Nu te mai interesează nimic din ceea ce făceai dacă nu sună promiţător sensul în care te îndrepţi, ca atare aproape că eşti dispus să laşi lucrurile să moară de la sine, fără a mai depune nici un efort.

Citește horoscopul complet pe acvaria.com