MENIU

Horoscop 24 ianuarie

Horoscop 24 ianuarie

Descoperă ce-ți pregătesc astrele pentru vineri, 24 ianuarie:

Balanță

Prioritățile tale de astăzi vor fi nevoile celor apropiați. Spre seară, vei avea ocazia să ieși în oraș cu niște persoane foarte interesante, însă vei constata că îți va fi dificil să te detașezi de problemele legate de muncă. Dacă vrei să te distrezi, nu-ți mai verifica telefonul din zece în zece minute.

Scorpion

Va trebui să ai astăzi grijă și pe plan financiar, și în ceea ce privește starea ta de sănătate. Firește, este posibil ca între cele două să existe o legătură. Vei constata că ți-e imposibil să-i protejezi mereu pe cei dragi, iar asta te va durea. Spre seară, vei avea dificila misiune de a calma o persoană care a interpretat în mod greșit o situație.

Săgetător

Nu vei da cu piciorul șansei de a te întâlni cu o persoană pe care nu apuci să o vezi decât foarte rar și vei face tot posibilul pentru a o vedea. O altă persoană, din zodia Gemeni, îți va da o veste care realmente te va uimi. Ți se va părea totuși că ascunde unele detalii de tine, așa că vei face săpături pentru a afla întreaga poveste.

Capricorn

O situație bizară s-ar putea petrece astăzi, care va avea darul să te amuze. Ceva mai târziu, vei ajunge să te întrebi care este secretul unei persoane care arată mult mai tânără decât este în realitate. Te va interesa modul în care unele reguli pot fi încălcate.

Citește restul predicțiilor pe Fabuloase.ro