MENIU

HOROSCOP 24 februarie

HOROSCOP 24 februarie

HOROSCOP - Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru luni, 24 februarie:

HOROSCOP BERBEC

Mulțumită energiei și entuziasmului de care vei da dovadă, vei obține o realizare importantă pe parcursul zilei de astăzi. Există riscul ca un coleg sau o colegă să-ți interpreteze greșit spusele și, drept urmare, să caute o ceartă. Evită una ca asta și clarifică lucrurile. Pe plan amoros, te vei fi foarte nervoasă și lipsită de răbdare. S-ar putea să te confrunți cu o mică problemă de sănătate.

HOROSCOP TAUR

S-ar putea ca un eveniment semnificativ petrecut astăzi să-ți schimbe viața în bine. Unele probleme financiare te vor face să fii atentă la fiecare bănuț cheltuit. Pe plan profesional, nu vei lăsa nimic la voia întâmplării, așa că te vei bucura de un real succes. Dacă ești singură, s-ar putea să fii tentată să ieși în oraș seara la “agățat”, împreună cu o prietenă.

HOROSCOP GEMENI

Vei avea posibilitatea de a-ți mări veniturile, însă te va deranja că partenerul tău va veni imediat cu o idee de a cheltui  banii în plus de îndată ce îi vei da vestea. Pe plan profesional va fi o zi agitată, care te va face să te întrebi dacă este timpul pentru o schimbare a locului de muncă. Din fericire, seara se va încheia cât se poate de plăcut, în compania unei prietene pe care o apreciezi foarte mult.

HOROSCOP RAC

Va fi o zi în care îți va merge mai bine pe plan amoros decât pe plan profesional. Există riscul să te confrunți cu o mică de problemă de sănătate, însă există și o veste bună: cu puțin noroc, vei avea parte de un câștig la care nu te-ai fi gândit nici într-o mie de ani. Încearcă să te înconjori de persoane optimiste, care să-ți insufle energia necesară pentru a-ți atinge planurile.

HOROSCOP LEU

Dă dovadă de prudență și curaj în același timp în proiectele în care ești implicată. Mai mult decât orice, ferește-te să te arunci cu capul înainte, pentru că vei avea de pierdut și vei regreta. Pe plan amoros, va fi o zi foarte pasională și tumultuoasă. Evită să iei parte la bârfe și discuții superficiale, alege în schimb să ieși cu o prietenă bună și să discutați ceva cu adevărat interesant. Vei fi mai câștigată la sfârșitul zilei.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro