MENIU

Horoscop 23 ianuarie

Horoscop 23 ianuarie

Descoperă ce-ți pregătesc astrele pentru joi, 23 ianuarie:

Berbec

S-ar putea să simți că o ceartă este inevitabilă la slujbă. Vei avea o diferență de opinie cu un coleg sau o colegă legată de cum ar trebui rezolvate lucrurile, iar fiecare dintre voi vă veți susține punctele de vedere până în pânzele albe. Va exista totuși și un conflict intern: o parte din tine va vrea să termine mai repede sarcinile pe care le ai, iar o alta va vrea să atingă perfecțiunea.

Taur

Relațiile dintre tine și superiorii tăi ar putea avea de suferit, pentru că deciziile tale, pe care tu le consideri a fi optime, vor fi contestate. Lucrurile se vor compensa însă pe plan amoros, pentru că vei avea parte de o seară minunată alături de iubitul tău.

Gemeni

Chiar dacă te vei descurca foarte bine în dezbateri și îți vei face treaba cât poți tu de bine, vei rămâne cu un sentiment de nemulțumire la sfârșitul zilei, pentru că vor rămâne multe lucruri rămase neterminate. Încearcă să te relaxezi, pentru că n-ai intrat zilele în sac, iar șefii tăi știu că-ți dai toată silința.

Rac

Îți vei petrece ziua luptându-te pentru a nu visa cu ochii deschiși și îți va fi dificil să te concentrezi la locul de muncă, dar din fericire vei avea, spre seară, o discuție cu o persoană (posibil din zodiile Vărsător sau Pești) care îți va oferi o infuzie de pragmatism.

Citește predicțiile pentru restul zodiilor pe Fabuloase.ro